NordVPN for Mac – 3 perces telepítési útmutató kezdő felhasználók számára

A panamai székhellyel rendelkező szolgáltató egyre népszerűbb nap mint nap, mivel az elsődleges választás a kiváló adatvédelem / névtelenség online elérése során. A NordVPN még egy mérföldnyire megteszi a felhasználóbarát, könnyen használható és következetes élményt az összes támogató eszközén, beleértve a Windows, iOS, Android, Linux, platformokat. A felhasználókat kellemes és esztétikus kék felülettel fogadják, amely egy térkép körül épül fel, amely megmutatja a rendelkezésre álló szerverhelyeket. A NordVPN for Mac alkalmazás szintén nem csalódást okoz, amit ebben az útmutatóban és a NordVPN áttekintésünkben talál itt..

NordVPN for Mac Review

Első pillantásra a NordVPN Mac alkalmazás ugyanúgy néz ki / érzi magát, mint Windows és Linux társai. Ugyanazokat a rajzfilm-tengeralattjárókat és hajókat használja a tervben, a szokásos kék szín mellett. Csak akkor, ha a macOS verziót teljesen felfedezi, talál néhány egyedi virágzást. Például ahelyett, hogy a térkép közvetlenül látható lenne a Mac alkalmazásban, van egy rejtett bal oldali tálca, amely átcsúszik, hogy felfedje a szerverek teljes listáját..

A felhasználóbarát szempontból azt is éreztük, hogy az alkalmazás reagálóbb és interaktívabb, mint a Windows kliens. Az aktuális tartózkodási helyed alapján a tetején lévő nagy gomb gyorsan csatlakoztat téged a legközelebbi szerverhez. Ha azonban maga el akarja változtatni a helyet, válassza ki az országot a térképről, vagy kattintson a jobb felső sarokban lévő nagyítóra..

NordVPN for Mac

Összességében az alkalmazás sikeresen képes elérni ugyanazt a NordVPN-élményt, amire más platformon számíthat. Az egyetlen probléma az, hogy néhány szolgáltatás nem igazán látható a felhasználók számára. A Tor-t csak VPN-en, dupla titkosításon és speciális szervereken keresztül tekintheti meg, ha speciális szűrőket alkalmaz a lista nézetbe, vagy kattintson a “opciók” a keresési képernyő alján.

A kiszolgáló betöltési adatai szintén nem érhetők el a VPN ügyfélen. A Network Lock szolgáltatás szempontjából a Windows alkalmazás általában megakadályozza, hogy az összes Internet-alapú alkalmazás küldjön / fogadjon információkat. A macOS verzióval azonban meg lehet adni, hogy mely alkalmazások kapják ezt a kezelést manuálisan. Ez az oka annak, hogy könnyű következtetni arra, hogy néhány találat és hiányzás esetén a NordVPN alkalmazás továbbra is elképesztő módon használható, mint mindig (még Mac esetén).!

NordVPN Mac telepítési útmutató

Amikor a NordVPN-t a Mac platformon kell beállítani, a felhasználóknak két lehetőség van: letölthetik / telepíthetik az alkalmazást közvetlenül a webhelyről, vagy irányíthatják az iTunes Store-t. További lehetőségként rákattinthat erre a linkre, és azonnal letöltheti a .PKG fájlt. Más felhasználók, akik nem érdekli az ügyfélverziót, manuálisan is beállíthatják a Mac-et az Tunnelblick telepítésével, letölthetik a .ovpn szerverfájlokat az NordVPN-ből, beírják a hitelesítő adataikat, és gond nélkül élvezhetik a VPN szolgáltatást..

NordVPN Mac telepítési útmutató

Töltse le a NordVPN Client for Mac szoftvert

A Mac-hez tartozó NordVPNs kliens letöltési hivatkozásainak megtalálásához nincs szükség rakétatudományra. A weboldal releváns információkat és linkeket tartalmaz minden hasznos forráshoz. Ezen az oldalon meglátogathatja az alkalmazás mélyebb áttekintését, a letöltési hivatkozással együtt. Azoknak a felhasználóknak, akik el akarják kezdeni a letöltést és a telepítést, nézd meg ezt a linket az iTunes áruházból?

Töltse le a NordVPN Client for Mac szoftvert

NordVPN IKEv2 Mac (kézi csatlakoztatási módszer)

 1. Töltse le az IKEv2 tanúsítványt Mac számítógépére, ide kattintva.
 2. Nyissa meg a tanúsítványt a “Letöltések” mappát közvetlenül.
 3. egy “Adja hozzá a tanúsítványokat” felbukkanó ablak jelenik meg. Kattintson “hozzáad”.
 4. választ “Szerezz információt” a jobb egérgombbal kattintva a NordVPN Root CA-ra.
 5. Kattintson “Mindig bízzon” mellett “A tanúsítvány használatakor”.
 6. Írja be a hitelesítő adatokat a Mac laptophoz, és kattintson az OK gombra.
 7. Kattintson a “alma” ikonra, majd válassza a lehetőséget “Rendszerbeállítások”.
 8. Válaszd a “Hálózat” lehetőséget, majd kattintson a “+” ikon.
 9. Adja meg a következő bemeneteket: VPN, IKEv2 és NordVPN (IKEv2).
 10. Itt találhatja meg a szerver beállításait és a kapcsolathoz rendelkezésre álló címet.
 11. Kattintson “Hitelesítési beállítások” és Írja be a NordVPN hitelesítő adatait.
 12. Üsd a “Csatlakozás” gombot, és élvezze a NordVPN for Mac használatát.

NordVPN for Mac GYIK

A NordVPN for Mac használatához sok felhasználónak kérdései merülhetnek fel az alkalmazással kapcsolatban. A BestVPN.co felsorolja az összes gyakori kérdést, amelyet felteszünk a Mac klienssel kapcsolatban.

Mi a legjobb ingyenes VPN Mac-hez?

Miután alaposan elemeztem a több mint 80, a freemium VPN szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatót, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a TunnelBear, a Windscribe és a Speedify jelenleg a Mac legnépszerűbb helye. Noha szigorú adatkorlátozásokat kell viselnie, az ilyen VPN-ek használata nem feltétlenül jelenti rosszul a földrajzilag korlátozott webhelyek feloldását, hogy hozzáférjenek a lokalizált tartalomhoz. Olvassa el részletesen a NordVPN 7 napos ingyenes próbaverziót a Mac számára.

Hogyan lehet eltávolítani a NordVPN-t a Mac-ről?

Az NordVPN eltávolítása a Mac készülékről nem igényel semmilyen rakéta tudományt. Ugyanezt az eljárást kell követnie a harmadik féltől származó alkalmazások eltávolításához. Egyszerűen menjen a “Kereső” menübe, és keresse meg “Alkalmazások”. Ezután válassza ki az eltávolítani kívánt alkalmazást: dobja a kukába, vagy kattintson a jobb gombbal, és válassza a “Kidobni a kukába” választási lehetőség. A folyamat befejezéséhez ürítse ki a kukát!

A dolgok csomagolása

Reméljük, hogy útmutatónk segítségével a felhasználók elfogulatlan véleményt kaphatnak a NordVPN alkalmazásáról, valamint a Mac eszközökön történő beállításának folyamatával, hogy a lehető legmagasabb szintű anonimitást / adatvédelmet élvezhesse az interneten. Függetlenül attól, hogy bármilyen kérdés merül fel, ne habozzon az alábbiakban kommentálni. Nyugodtan ossza meg az útmutatót másokkal, akiknek a Mac platformon is maximális védelemre van szükségük!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me