NordVPN for iPhone – A NordVPN telepítése iOS eszközökön

én’már lefedte az összes részletet a legjobb VPN-szolgáltatókról, amelyekben benne van a NordVPN’A 2019-es átfogó áttekintés. Mégis vannak olyan felhasználók, akik konkrét információkat szeretnének az iPhone / iPad alkalmazásról.

Annak érdekében, hogy teljes részleteket kapjon a NordVPN-ről’IOS-funkció, I’elkészítette ezt a részletes iOS-útmutatót. Itt információkat talál az alkalmazásról és annak teljesítményéről a különféle iOS-eszközökön és streaming platformon, például az nordvpn netflix kompatibilitással kapcsolatban..

Ide tartoznak a hírhedt 7, 8, X és azok Plus modelljei. Tehát, ha információt szeretne az iPhone NordVPN-ről, akkor jó helyen jár. Olvassa tovább az alábbiakat!

BestVPNco’s A szakértők az iPhone VPN App legjobb elemzésével foglalkoznak, a részletes kutatáshoz olvassa el a 3 perces útmutatót.

Az iPhone X / 8/8 Plus / 7 NordVPN áttekintése

Teszteltem a NordVPN iOS rendszert az iPhone legújabb verzióin. Meglepetésem, hogy a használt iOS-tól függetlenül nem történt jelentős változás vagy különbség.

Az alkalmazás indításakor hozzáférést biztosít ugyanahhoz a térkép-felülethez, mint más ügyfelekhez. Az Androidhoz viszonyítva az iOS térkép általában meglehetősen könnyebben használható és navigál a kiszolgáló kiválasztásánál.

A felhasználók meglehetősen zökkenőmentesen nagyíthatnak és kicsinyíthetők, ezáltal növelve az alkalmazás felhasználóbarát jellegét. Nem tapasztaltam elmaradási vagy csatlakozási problémákat, ez ritka látvány az iOS felhasználók számára.

Van egy “Gyors csatlakozás” opció elérhető, ha azonnali névtelenséget szeretne. Ugyanakkor a fejlesztők hozzáadtak egy a “Országok” opció, amely hiányzik az Android alkalmazásban.

Az Android verzióban el kell húznia az ujját a helyek eléréséhez. Ennek ellenére nincs elérhető a “Vidék” menü, amely az iOS verzióban található.

Ez azt jelenti, hogy közvetlenül választhat egy amerikai szervert Los Angelesben, Seattle-ben, Bostonban, Philadelphiában, Detroitban és sok más városban. Tehát ez határozottan az iPhone 7/8 / X / Plus felhasználók javára működik.

NordVPN iPhone-ra

Azonban ahol pozitívok vannak, néhány negatívral is találkoztam. Csalódást okozott, hogy a speciális kiszolgálók listája rövidebb, mint az Android és a Windows verziók.

Az iPhone 7/8 / X / Plus felhasználók számára csak a következő lehetőségek állnak rendelkezésre: P2P / File Sharing és Onion over VPN. Nem láttam dedikált IP-ket vagy DoubleVPN-kiszolgálókat, amelyekhez csatlakozni kellett.

A fejlesztők az iOS-felhasználók számára is számos fontos funkció elérését korlátozták, mint például az elhatárolt kiszolgálók (Kínában a webhelyek / szolgáltatások feloldásához), az automatikus kapcsolat, a TCP / UDP protokoll vezérlés vagy a CyberSec (amely a rosszindulatú IP-szűréshez segít)..

Az ügy elmélyítésekor azonban tudomásomra jutott, hogy ez nem a NordVPN problémája. Ez az iTunes problémája’ biztonsági politikák.

Az áruház technikailag korlátozza a változatos alkalmazások alkalmazhatóságát. Ez nagyon hasonlít arra, ahogy a Google Chrome a világ minden tájáról visszataszít VPN-alkalmazásokat.

Például a népszerű böngésző eltávolítja a hirdetés / nyomkövető blokkolókkal felszerelt VPN alkalmazásokat, mivel nem felel meg a közösségi irányelveknek.

A NordVPN beállítása iOS-eszközökön (iPhone és iPad)

Az NordVPN iOS-on történő beállítása nem rakétatudomány. A folyamat valójában meglehetősen egyszerű, ugyanúgy, mint bármely más iOS alkalmazás letöltése / telepítése.

  1. Iratkozz fel bármilyen megfelelő tervhez az NordVPN-től, ide kattintva.
  2. Megy az iTunes áruházába és keresés mert “NordVPN” a navigációs sávban.
  3. kettyenés az első lehetőségnél, majd találat az “Telepítés” gomb.
  4. Várjon a letöltési és telepítési folyamat befejezéséhez.
  5. Dob az alkalmazás és “Elfogad” a jogokat igénylő előugró ablakok.
  6. Belép a felhasználónév és jelszó, amelyet a NordVPN feliratkozáskor állított be.
  7. Élvezd a VPN használatával a VoD-k blokkolásának feloldásához, a NordVPN torrent-hoz vagy az Ön személyazonosságának elrejtéséhez.

NordVPN iOS China

Mivel a kínai kormány visszaszorítja a VPN-szolgáltatásokat, feladat lehet az, hogy a szárazföldön valóban működik. Az országot látogató lakosok és emigránsok csak maroknyi névvel férhetnek hozzá. Ezen szolgáltatók többsége általában állami jóváhagyással rendelkezik.

Ez azt jelenti, hogy nem védik az Ön személyes adatait, és naplózhatják az összes munkamenet- / kapcsolatinformációt, akadályozva az online adatvédelemhez való jogukat. A NordVPN jelenleg a piacon az egyetlen szolgáltató, a második pedig ExpressVPN, amely támogatást nyújt a kínai felhasználók számára..

Elindítottak egy külön kínai oldalt. Egyszerűen keresse fel a http://nord-for-zh.com/ webhelyet, és kövesse az NordVPN iOS-ra történő letöltésének lépéseit. Ez segíthet megkerülni “A nagy tűzfal”, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is használja a kedvenc külföldi alkalmazásokat / szolgáltatásait az országban.

Olvassa el a kínai VPN útmutatót a részletekért.

NordVPN elrablott szerverek iOS

Mint korábban említettem, miközben áttekintettem a NordVPN iOS alkalmazást az iPhone 7/8 / X / Pluson, észrevettem, hogy rengeteg szolgáltatás hiányzik. Ez magában foglalta az elrablott szerverek menüt.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem használhatja őket. Ha van laptopja, ezt a funkciót megtalálhatja a Mac vagy a Windows alkalmazásban. Egyszerűen aktiválja azt a webhelyet, amelyről úgy érzi, hogy extra biztonságot igényel.

Ha kész, próbáljon csatlakozni az alább felsorolt ​​bármelyik kiszolgálóhoz. Ezek általában jobb teljesítményt és névtelenséget kínálnak a kínai felhasználók vagy az országot látogatók számára.

Egyesült Államok # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Szingapúr # 132-133, 138-139, 141-150;
Franciaország # 280-285, 295-302;
Japán # 135, 150-164;
Hollandia # 253.

A dolgok csomagolása

Ezzel véget ér a NordVPN for iPhone útmutatónak. Remélem, hogy megadja a releváns ismereteket az iOS alkalmazással és annak iPhone 7/8 / X / Plus társain való használatával kapcsolatban.

Függetlenül attól, hogy bármilyen további kérdése van, vagy segítségre van szüksége, ne habozzon, ha az alábbi megjegyzést eldobja. Én személyesen válaszolok.

Ezenkívül bátran ossza meg ebben az útmutatóban szereplő észrevételeit más felhasználók számára, akik konkrét információkat keresnek a NordVPN-ről és annak kompatibilitásáról az iOS-eszközökön. Legyen szép napod!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me