NordVPN for Android: Telepítési útmutató az Android TV Boxhoz

Amikor az egyének VPN-alkalmazást keresnek, hogy megfeleljen sajátos követelményeinek, megpróbálnak minél több elfogulatlan információt szerezni. Ha egy Android-felhasználó keres egy megfelelő szolgáltatót, akkor előfordulhat, hogy a hírhedt adatvédelmi központú, Panama-alapú szolgáltatónál, a NordVPN-n találkozott..

Mint az ipar egyik leghíresebb adatvédelmi szolgáltatása, szinte minden tekintetben megkapja a dicséretet. Ez az útmutató a NordVPN for Android kínálatára összpontosít. Az átfogóbb kilátások érdekében elolvashatja még ezt a NordVPN-áttekintést is, amely egész nap a BestVPN.co weboldalon vett minket elemzésre és felírásra..

NordVPN Android áttekintés

Az Android alkalmazás áttekintése meglehetősen egyszerű volt, mivel az alkalmazás szó szerint lefedte az összes végét, hogy maximális kényelmet biztosítson ügyfeleinek. A szép és egyértelmű kialakítás mellett az alkalmazás meglehetősen intuitív, és enyhén szólva, ez a VPN szolgáltatás zökkenőmentesen működik a webhelyek és a VoD szolgáltatás feloldásához, miközben maximális biztonságot kínál. A NordVPN for Android használatának további előnyei:

 1. A bosszantó hirdetések kihagyása - Manapság az egyik legrosszabb dolog az internet felfedezésénél az ingerlő / feltűnő hirdetések túlzott terhelése, amelyek folyamatosan hibáztatnak, ha felbukkannak a képernyőn. A NordVPNs egy CyberSec funkciót kínál, amely automatikusan blokkolja ezeket a nem kívánt előugró ablakokat, automatikus lejátszási hirdetéseket és egyéb anyagokat - lehetővé téve a zökkenőmentes böngészés élményét. A hirdetések és a követők blokkolása még növeli a betöltési sebességet!
 2. Vírusok / rosszindulatú programok elleni védelem - A bekapcsolt CyberSec funkcióval biztos lehet benne, hogy maximális védelmet kap a nyomkövető, a rosszindulatú programok, a vírusok, a botnet vezérlése és más számítógépes fenyegetések ellen, amelyek célja a készülék feltörése és a személyes adatok ellopása. A felhasználók még a DDoS-tól is biztonságot kapnak (elosztott szolgáltatásmegtagadás), megszakítva a kommunikációt a botnet vezérlőszervere és a kompromittáló eszköz között.
 3. Biztonság a veszélyes webhelyekkel szemben - Noha az internet jelentősen nőtt az évek során, továbbra is fennáll jó esélye, hogy néhány árnyékos / veszélyes weboldallal találkozzon, amelyek adathalász és más számítógépes fenyegetések révén csalják a felhasználókat csalásokba. A CyberSec funkció rendszeresen ellenőrzi a webcímeket a népszerű háttérlisták alapján, így biztonságban van minden hamis webhelytől, ha valami megvásárlására vagy személyes adatainak feltárására törekszik..
 4. Védje digitális identitását - A NordVPN szigorú nulla naplózási politikájának, olyan funkcióknak köszönhetően, mint a DNS szivárgás elleni védelem, az automatikus gyilkossági kapcsoló, valamint a VPV-n keresztüli protokollok, mint a DoubleVPN és az Onion - a VPN általában a piac egyik legbiztonságosabb szolgáltatása. Biztos lehet abban, hogy személyazonossága mindig névtelen marad, még akkor is, ha feloldja a VoD-szolgáltatásokat, vagy ha kalóz tartalmat nem hivatalos / harmadik féltől származó alkalmazásokon / SaaS-en keresztül streaming.

NordVPN for Android

NordVPN Android letöltése

A NordVPN Android-eszközre történő letöltéséhez nincs szükség rakétatudományra. A felhasználóknak általában két lehetőségük van az alkalmazás beszerzésére. Az első az, hogy egyszerűen lépjen a https://nordvpn.com/download/ webhelyre, görgessen le és kattintson az Android linkre. A második az, hogy ellátogat a Google Play Áruházba, írja be “NordVPN” a keresősávban, és nyomja meg a “Telepítés” gomb. Mindkét folyamat alig tart 2-3 percig!

NordVPN Android letöltése

Hogyan állítsuk be a NordVPN alkalmazást Androidra

A NordVPN for Android beállításához kétféle lehetősége van: használja a VPN szolgáltatást kézzel vagy az alkalmazáson keresztül. Függetlenül attól, hogy melyik opciót választja, ugyanolyan szintű biztonságot nyújt. Habár nagyobb a szabadsága a konfiguráláshoz és a kiegészítő biztonsági rétegek hozzáadásához, ha a kézi útvonalat választja. Az alábbiakban bemutatjuk mindkét folyamatot, hogy megkönnyítsük a döntéshozatali folyamatot az Ön számára!

A hivatalos NordVPN alkalmazás beállítása

 1. Ugrás a NordVPN-hez’hivatalos honlapján, és iratkozzon fel egy megfelelő tervre.
 2. Töltse le az Android alkalmazást a webhelyről vagy a Google Play Áruházból.
 3. A telepítés után adja meg a feliratkozott terv hitelesítő adatait.
 4. A VPN szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez nyomja meg a Bejelentkezés gombot.
 5. Nyissa meg a beállításokat és engedélyezze “CyberSec” a védelem fokozása érdekében.

Hogyan állítsuk be a NordVPN alkalmazást Androidra

A NordVPN kézi beállítása az OpenVPN Connect segítségével

 1. Nyissa meg a böngészőt, és innen töltse le a NordVPN .ovpn konfigurációs fájlokat.
 2. Nyissa meg a Google Play Áruházot, és töltse le / telepítse az OpenVPN Connect alkalmazást.
 3. A telepítés után indítsa el az alkalmazást, és érintse meg a menü gombot.
 4. választ “import” és keresse meg a korábban letöltött .ovpn konfigurációs fájlt.
 5. Írja be felhasználónevét és jelszavát NordVPN fiókjához. Hit csatlakozni!

A NordVPN Android nem működik

NordVPN Android TV Box

Az egyik legjobb dolog a NordVPN-feliratkozásnál az, hogy mindig biztos lehet benne, hogy számos eszköz / hardver kompatibilitással rendelkezik. A zsinórvágók, a rohadékfigyelők és a film- / TV-show-geeksek megkönnyebbülten felsóhajthatnak, tudva, hogy van egy NordVPN alkalmazás az Android TV-khez is! Mindkét oldalról letölthető: Google Play Áruház és az Amazon App Store.

NordVPN Android TV Box

A legjobb NordVPN ajánlatok Androidra

Mivel a piacon az egyik legszembetűnőbb VPN-szolgáltatás, sokan a legolcsóbb VPN-t keresik. Miután alapos elemzést végeztünk a hivatalos webhelyen és számos más fórumon / közösségben, megtudtuk, hogy az Android számára jelenleg nem állnak rendelkezésre speciális ajánlatok. Ennek ellenére továbbra is választhatja a speciális éves ajánlatát, amely hatalmas, 41% -os engedményt biztosít, és a havi költségeket 11,95 dollárról 6,99 dollárra csökkenti (minden hónapban 83,88 dollár számlázásra kerül)..

nordvpn-árazás terű

NordVPN for Android hibák / problémák

Amikor a NordVPN-t Androidra használja, néha előfordulhat, hogy bizonyos hibákkal / problémákkal találkozik, amelyek segítségre szorulnak. Az alábbiakban megvitattuk a közös kérdéseket és azok legjobb megoldásait.

A NordVPN Android nem működik

Számos oka van annak, hogy miért nem működik megfelelően az Androidra szolgáló NordVPN. Az Internet lekapcsolása vagy a kiszolgáló elérhetetlensége a különféle protokollokon gyakran a fő oka. Győződjön meg arról, hogy az internet csatlakoztatva van a probléma megoldásához. Ha semmi más nem működik, fontolja meg az alkalmazás újratelepítését.

Nem lehet csatlakoztatni az NordVPN for Android rendszert

A kapcsolódási problémák akkor merülhetnek fel, ha a NordVPN for Android alkalmazás nem kap megfelelő hitelesítést. Ügyeljen arra, hogy hozzáférjen a NordVPN összes szolgáltatásához. Ha a dolgok továbbra sem működnek, fontolja meg az internetkapcsolat hibaelhárítását.

A dolgok csomagolása

Miután körülbelül 3-4 órát töltött a NordVPN for Android alkalmazás teljesítményének és tulajdonságainak felmérésével, biztonságos azt mondani, hogy nagyszerű névtelenséget és adatvédelmet kap online. Rengeteg olyan szolgáltatás van, amely növeli a biztonságot, és az alkalmazás meglepően kompatibilis az Android TV-kkel is. WebRTC és DNS szivárgáspróbát is elvégeztünk, de nem találtunk hiányosságokat a biztonságban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me