Modem Router VPN – Biztosítsa az adatvédelmet a csatlakoztató eszközén

Ahogy a világ egyre növekszik az internethez csatlakoztatott eszközökkel, feltétlenül többet kell megismernie az útválasztó modemekről, amelyek táplálják a kapcsolatukat és lehetővé teszik képességeik használatát.

A modemek és az útválasztók különféle eszközök, de most hozzáférhet hozzájuk egyetlen modem útválasztók néven ismert eszközként is, amelyek mindkettő funkcionalitását egyesítik. Ezeknek az eszközöknek elképesztő képességeik vannak, és a Best VPN használatával még tovább erősítheti azokat.

A modem útválasztó útmutatása

 1. Mi a modem??
 2. Mi az a router??
 3. A modem router specifikációi
 4. Miért van szüksége VPN-re a router modemén??
 5. Modem router VPN
 6. Modem útválasztó különbsége
 7. Mi a vezeték nélküli router??
 8. Modem útválasztó VPN kapcsolat
 9. Optikai vonal modem
 10. Áthidalja az Internet fojtását a routerről a VPN használatával

Ha többet szeretne tudni arról, hogyan történik ez, és hogy milyen előnyökkel jár a VPN a modem útválasztón, akkor olvassa el ezt az átfogó útmutatót a modem útválasztó VPN-jén..

Modem-router VPN

Mi a modem??

A legtöbb ember határozottan megzavarja ezt az eszközt, és azt kérdezi, mi a modem? Nos, a modem olyan összeköttetõ eszköz / periféria, amely az adatok modulálásának és demodulációjának a feladatát látja el.

Ahhoz, hogy egyszerűbben megválaszoljuk azt a kérdést, hogy pontosan mi a modem, akkor kódolja a digitális információt, így sokkal könnyebb továbbítani könnyű jelként, nagy távolságokon. Ezenkívül dekódolja az információkat érkezéskor is, így az adatok eredeti formájukban lehívhatók.

mi-is-a-modem

Ez az átvitel azért szükséges, mert a számítógép csak akkor érti meg a digitális jeleket, amikor a jelet analóg formában továbbítja az interneten keresztül. A modem korszerűsíti ezt a folyamatot, amikor ügynökként működik, ahol ez a jel formájában történő továbbítás szükség esetén megtörténik.

Mi az a router??

Ha még mindig nem’nem tudja, mi az útválasztó, majd határozza meg az Ön számára. Az Router alapvetően azt teszi, amit a neve sugall, azaz az internetről érkező adatcsomagokat az otthoni / irodai különböző eszközökre továbbítja. Alapvetően kétféle router létezik: a kis otthoni / irodai router és az üzleti router. A leggyakrabban használt kis otthoni és irodai útválasztók, így itt maradunk, hogy itt tárgyaljuk.

mi-is-a-router

Az útválasztó általánosabb megértése az, hogy annak hozzáférési pontja van, amelyre csak akkor van szüksége, ha egynél több eszköz rendelkezik. Internetkapcsolathoz csak modemre van szüksége vpn kapcsolat egyetlen eszközön keresztül. Amikor az eszközök száma az egyiktől növekszik, útválasztóra van szükség az internet-kapcsolat szétszórására ezen extra eszközök között.

A modem router specifikációi

A régebbi időkben a modem és az útválasztó két különálló eszközként került forgalomba, de mivel most már lehetséges, hogy egyetlen fizikai termékgé egyesítik őket, amely mindkét eszköz funkcióit kínálja, a modem útválasztói egyre gyakoribbá válnak az internethasználók körében..

Most nagyon ritkán talál modemet és útválasztót két különálló eszközként sok otthonban és irodában, így ahelyett, hogy olyan kérdéseket tegyen fel, mint például egy útválasztó, meg kell értenie, hogy most az útválasztók modemekbe épülnek be.

Miért van szüksége VPN-re a router modemén??

A VPN-k online anonimitást biztosítanak és garantálják a felhasználói adatok adatvédelmét, és gyorsan nélkülözhetetlenné válnak minden olyan felhasználó számára, akik biztonságosabb módon akarnak csatlakozni az internethez..

A mai VPN-k titkosítják az Ön adatcsomagjait, és biztonságos protokollon továbbítják azokat annak biztosítása érdekében, hogy senki sem szimatoljon el a magán adatcsomagokban, és továbbra is védettek maradjanak a kormányzati hatóságok, a hackerek, az internetszolgáltatók és az adatlopók egyéb online fenyegetések között..

És talán a VPN-ek a legjobban megfelelnek az útválasztó modemeknek, mivel ha ezen eszközre telepíti és a VPN-t, az összes eszköz automatikusan egy biztonságos és rendkívül biztonságos kapcsolaton keresztül kerül elvezetésre, így elkerülhető a VPN-ek konfigurálásának szükségessége az egyes eszközökön külön-külön..

modem-router-specifikációk

A VPN-k manapság számos további előnyt kínálnak, a biztonságon kívül egyre inkább hasznosak, mivel lehetővé teszik a felhasználók számára a földrajzilag korlátozott streaming webhelyek elérését, például VPN segítségével elérheti a Netflix USA-t még akkor is, ha jelenleg Japánban tartózkodik.

Modem router VPN

Nem minden VPN elegendő a modem útválasztójához, mivel annak megfelelő funkcionalitást kell biztosítania, amely megfelel a modem útválasztó eszközének követelményeinek. Ezek a funkciós funkciók tartalmazzák a korlátlan sávszélesség támogatását, több egyidejű kapcsolatot, a legjobb titkosítási szabványokat, a nulla naplózási politikát, a nagy támogatást többek között. A 3 legfontosabb olyan VPN, amelyek pontosan ezeket és még sok más funkciót biztosítanak:

ExpressVPN - Tökéletes választás a modem router számára

Az iparágban megalapozott név, az ExpressVPN tökéletes választás a modem útválasztójához, mivel több mint 2000 globális szervert kínál, gyors élő chat-támogatást, katonai titkosítást, dedikált útválasztó-támogatási útmutatót és még sok minden mást..

EpressVPN-for-modem-router

Legjobb tervük jelenleg 99,95 dollárba kerül egy évre’érdemes előfizetés, amely 30 próba periódust tartalmaz.

Olvas: Expressvpn Apple TV Telepítési útmutató

NordVPN

A 4000 szervert meghaladó modem útválasztó VPN-ként kínálva a NordVPN rendkívüli hitelesítő adatokkal rendelkezik, mint biztonságos VPN. További biztonsági elemeket biztosít többek között olyan szolgáltatások biztosítása révén, mint a Double VPN, az Onion over VPN. A Router modemek esetében egyszerű telepítési útmutatókkal rendelkezik, amelyeket a hibaelhárítási lerakatokból vagy az élő csevegő támogatásával lehet elérni..

Nord-VPN-for-modem-router

Egy hároméves előfizetés ezzel a szolgáltatóval 79,00 USD-t fizet, egyszer számlázva. Ellenőrizze a netflix kompatibilitását ebben az nordvpn netflix blogban.

PrivateInternetAccess

Az egyik legjobb modem router VPN a földrajzilag korlátozott tartalmak streamingjéhez és feloldásához, a PIA rendkívül biztonságos kapcsolatot biztosít több eszközével. Dedikált torrent letöltés támogatás, lehetőség a sávszélesség-csökkentés, a rosszindulatú programok és a hirdetés-blokkolók megkerülésére, több VPN-átjáróra stb.

PrivateInternetAccess-for-modem-router

30 országban 3597 szerverrel rendelkezik, egy kiszélesített szerverinfrastruktúra-hálózatban.

Az árak havonta 6,95 dollártól indulnak, és a 24 hónapos terv 69,95 dollárt fizet, egyszer számlázva.

Modem útválasztó különbsége

Csakúgy, mint korábban említettük, a modem olyan eszköz, amely modulálja és demodulálja a jeleket digitálisról analógra és fordítva, hogy a jelek sokkal simább átvitelét tegyék lehetővé az internet és az azt elérő eszköz között. Másrészt az útválasztót csak arra használják, hogy a bejövő internet-kapcsolatot több eszközre szétválaszthassák. Fizikai hozzáférési pontként működik. A modem útválasztó különbsége a legtöbb számára kissé zavaró, ezért reméljük, hogy ez tisztázza őket.

modem-router-különbség

De most az embereket nem tévesztették össze az olyan kérdésekkel, mint például mi az útválasztó vagy mi a modem, de mi a modem útválasztója? Tehát, hogy könnyen megmagyarázhassam nekik, a Modem Router mostantól egyetlen fizikai eszköz is, mindkét eszköz beépített képességeivel, ami sokkal könnyebbé teszi a felhasználók számára a telepítésüket és az előnyeiket..

A modem útválasztó egyetlen eszközként csökkenti a rendetlenséget és megszünteti a problémákat, amelyek akkor merülnek fel, ha ezt a két eszközt külön lehet használni, hogy lehetővé tegyék az internetkapcsolatot az eszközök között és között.

Mi a vezeték nélküli router??

A vezeték nélküli router éppen az, amit a neve sugall. Csak annyit tesz, hogy lehetővé teszi a készülékek vezeték nélküli csatlakoztatását az internethez. Leginkább modern hordozható eszközökhöz, például okostelefonokhoz, táblagépekhez stb. Alkalmas, hihetetlen könnyű hozzáférést és hatalmas mobilitást biztosítva.

mi-is-a-nélküli router

Modem útválasztó VPN kapcsolat

A VPN beállítása a modem útválasztón egy kicsit bonyolult folyamat, mivel a piacon sokféle és típusú modem útválasztó elérhető, amelyek mindegyike eltérő konfigurációval rendelkezik, és így a sikerhez egy teljesen egyedi telepítési folyamat szükséges konfiguráljon rajta egy VPN-t.

Az ExpressVPN egy ilyen szolgáltató, amely különféle beállítási útmutatót kínál az összes router típushoz, hogy megkönnyítse a VPN konfigurálását bármilyen modem útválasztón. Ha többet szeretne tudni erről a folyamatról, megnézheti a VPN csatlakozási útmutató.

Optikai vonal modem

Ez egy olyan típusú modem, amely dekódolja és kódolja az optikai jeleket elektronikus jelekké és fordítva, és nagyon különbözik és összetettek azokhoz az elterjedtebbekhez képest, amelyek rézhuzal-adathordozókat használnak, mint például DSL, telefonos modemek stb..

Az optikai vonalmodem lehetővé teszi az internetes sebesség elérését más, szokásosabb modemekkel, amelyek azonban nem olyan népszerűek, mint a hagyományos modemek otthoni és kisebb irodai környezetben. Leginkább nagy szervezetek és katonai szervezetek használnak optikai vonal, és ezért optikai vonal modemeket.

Áthidalja az Internet fojtását a routerről a VPN használatával

Az internetes fojtás sok internetfelhasználó számára kikapcsol, mivel lecsökkenti a sebességet, és ezzel rontja az általános élményt azáltal, hogy nem engedi az internet felhasználónak, hogy megengedje magának adatintenzív tevékenységeket, mint például a torrent és a streaming.

Az internet-fojtás nagy részét az internetszolgáltatók vagy az internetszolgáltatók ellenőrzik, ám ezt elég egyszerűen megkerülni egy Router VPN használatával. Ez azért lehetséges, mert VPN használatakor szinte lehetetlenné válik az internetszolgáltató számára, hogy megvizsgálja az adatcsomagot annak ellenőrzése érdekében, hogy milyen típusú terhet hordoz, és ezáltal lehetővé teszi a sebességkorlátozások áttörését..

Ha Ön is tapasztalja ezt a problémát, akkor itt olvashatja el, hogyan lehet megkerülni az internetkapcsolatot a routerön a VPN használatával:

 1. Iratkozzon fel egy legjobb útválasztó VPN-szolgáltatóval, mint például az ExpressVPN
 2. Szerezzen be felhasználói hitelesítő adatokat, azaz VPN felhasználónevet és jelszót
 3. A VPN beállítása az útválasztón (Az útválasztótól függően a beállítási útmutatók eltérhetnek, és nincs egységesség, tehát a legjobb, ha az ExpressVPN-re lépsz)’és válassza ki az útválasztót, hogy lehetővé tegye magának a megfelelő telepítési lépések végrehajtását
 4. Miután a VPN konfigurálódott az útválasztón, élvezze a teljes sebességét az útválasztón!

Következtetés

A mai útválasztók a technológiai bátorság csodái, mivel lehetővé teszik a modemek és az útválasztók képességeinek egyetlen eszközbe történő egyesítését. Az előnyök nem szükségesek’Nem ér véget ezzel, mivel sokkal több energiát biztosítanak a gyorsabb sebesség garantálásához, és több eszközt támogathatnak azzal, hogy megszakítás nélküli internetkapcsolatot biztosítanak, viszonylag egyszerűen.

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a modem útválasztójáról, ellenőrizze, hogy VPN-t használ-e rajta, hogy megkerülje a sávszélesség-csökkentést, feloldja a földrajzilag korlátozott streaming webhelyek blokkolását, megvédje az érzékeny adatait több eszközön, és mindenekelőtt garantálja névtelenségét és adatvédelmét online.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me