ExpressVPN útválasztó – Beállítási / konfigurációs útmutató 2020

Akár újságíró, aki rejtett személyazonosságát akarja tartani, vagy olyan új vállalkozást indít, amelyhez a biztonságos és kényelmes adatmegosztáshoz helyi hálózatra van szükség, a személyre szabott ExpressVPN útválasztó nagyon hasznos lehet.


Biztonságosabb, robusztusabb és következetesebb internetes élményt nyújt, miközben a család biztonságának megőrzését is segíti, ha P2P / Torrenting programban vesznek részt, vagy egyszerűen csak információik védelmét akarják a személyazonosító tolvajok, rosszindulatú programok és vírusok ellen..

Ez az útmutató tartalmazza az összes szükséges információt a szolgáltatónál’s router. Az átfogóbb elemzéshez olvassa el ezt az ExpressVPN áttekintést!

Mi a VPN Router??

Ha van alapvető ismerete az internettel kapcsolatban, akkor tudhatja, hogy a helyi internetszolgáltatók telepítenek otthoni Wi-Fi útválasztókat, amelyek adatcsomagokat továbbítanak közöttük és a számítógépes hálózatokat - ezáltal hozzáférést biztosítanak a világhálóhoz, miközben minden tevékenységet figyelnek.

A szokásos Wi-Fi útválasztók többsége rendelkezik konfigurációs funkciókkal, amelyek támogatják a VPN-átmenő funkciókat. A felhasználó manuálisan jelentkezik be a távoli eszközre telepített szoftver segítségével, amely átadja a kapcsolatot az útválasztón és a hozzáadott legjobb VPN-kiszolgálón keresztül..

Ezzel szemben a beépített VPN-útválasztók a szokásos Wi-Fi továbbfejlesztett verziója, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hardver szintű erős kapcsolatokat kihasználjanak. Ez kiküszöböli az egyedi szoftvertelepítések szükségességét, mivel a szoftver már előre telepítve van egy intuitív alkalmazással.

Az alkalmazást bármikor konfigurálhatja, megváltoztatva a portokat, a protokollokat és a titkosítást. A router emellett egyidejűleg hozzáférést biztosít a VPN szolgáltatáshoz az összes eszközön, akár egyszerre, akár a számítógép, a táblagép, az okostelefon vagy a Smart TV, garantálva a maximális névtelenséget!

A VPN routerbe történő befektetés okai

A legtöbb ember nem veszi észre az olcsó VPN útválasztóba történő befektetés előnyeit, amíg meg nem kapja a költségmegtakarítást, a könnyű használatot, a megbízhatóságot és a biztonságot! Az alábbiakban néhány fontos okot emelünk ki, amelyek csak meggyőzhetnek egy VPN-útválasztót: (különösen azok számára, akik saját kisvállalkozás-beállítót hoznak létre).

  • Csökkenti az általános informatikai költségeket azáltal, hogy helyi hálózatot hoz létre az adatok megosztására
  • Javítja a távoli kapcsolatok megbízhatóságát (garantálja a biztonságos adatátvitelt)
  • Megkönnyíti a folyamatos utazási együttműködést a rendszeresen utazó alkalmazottak számára
  • Időtakarékos üzleti folyamatot hoz létre partnerei, alkalmazottai, ügyfelei számára!

ExpressVPN router telepítési útmutató 2018

Ha a kalóz filmek nézése vagy fájlok letöltése a P2P / Torrenting szolgáltatáson keresztül gyakori a háztartásban, akkor folyamatosan aggódhat a digitális adatvédelem miatt. Végül is, még akkor is, ha egy eszköz streamingbe vagy kalóz tartalom letöltésébe kerül, akkor meg kell fizetnie a DMCA-nak bosszantó pénzbírságot.

ExpressVPN router telepítési útmutató 2018

Ennek elkerülése érdekében a felhasználók választhatnak egy dedikált IP-címmel rendelkező VPN-útválasztót. Egyes szolgáltatók saját testreszabott útválasztóikat, például ExpressVPN-t kínálnak. Most dönthet úgy, hogy manuálisan konfigurálja a saját útválasztóját, vagy megvásárolhatja azt a FlashRouters útválasztó szakértőitől..

ExpressVPN Flash Router

ExpressVPN útválasztó firmware

Azok számára, akik a tech-hozzáértés szempontjából döntöttek, először el kell villanniuk a jelenlegi útválasztót, hogy megszabaduljon a régi firmware-től, majd telepíteniük kell az újat. Ez a folyamat magában foglalja az ExpressVPN-fiókba való belépést, majd a kattintást “Állítsa be az ExpressVPN-t”, majd válassza ki a modell-útválasztót a firmware letöltéséhez.

ExpressVPN útválasztó firmware

Az útválasztó újraindítása / villogása után telepítenie kell a korábban letöltött ExpressVPN firmware-t. Az alkalmazott modell alapján a folyamat ennek megfelelően változik. Egyes útválasztók új firmware-t tölthetnek be, míg mások részletesebb eljárást igényelnek. Ha kész, akkor hozzáférést kap az ExpressVPN-hez’s router menü.

ExpressVPN útválasztó konfigurációja

Így néz ki az ExpressVPN útválasztó alkalmazásmenü, ahol kiválaszthatja azokat az eszközöket is, amelyeket a bal oldali sávban a VPN-beállításokkal védeni kell. Görgessen le a Legutóbb csatlakoztatott eszközök pontra, és kapcsolja be vagy ki a védelem funkciót.

ExpressVPN útválasztó - Beállítási / konfigurációs útmutató 2020

ExpressVPN Asus Router

Amikor az útválasztó támogatást nyújtja az ügyfeleknek, az ExpressVPN határozottan megteszi a további mérföldet. A szolgáltató egyedi ExpressVPN alkalmazásokat ad az Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U és Asus RT-AC87U készülékekhez. Más Asus útválasztók kézi konfigurálásához lásd az ExpressVPN útmutatót.

ExpressVPN útválasztó GYIK

Hogyan frissíthetem az ExpressVPN útválasztót?

A frissítési folyamat nem igényel semmilyen rakéta tudományt. A felhasználóknak csak meg kell látogatniuk a https://www.expressvpn.com/latest#router webhelyet, és ki kell választaniuk a kívánt modellt. Ha kész, kattintson a “Töltse le a firmware-t” gombot, és kövesse a telepítési utasításokat a frissítés befejezéséhez.

Milyen útválasztók támogatják a VPN-t?

Szinte minden DD-WRT útválasztó támogatja a VPN konfigurálását és beállítását. A különféle útválasztó modellekkel kapcsolatos részletesebb információkért megtekintheti a Flash útválasztókat. Itt talál részleteket a legjobb Wi-Fi VPN útválasztókról, miközben műszaki támogatást és hibaelhárítást is igénybe vehet!

A dolgok csomagolása

Ezzel véget érünk az ExpressVPN Router útmutatónak, amelynek segítenie kell a felhasználókat, hogy manuálisan vagy közvetlenül a szolgáltatótól beállítsanak egy VPN-t a routerükön. Ha bármilyen kérdése / problémája merül fel, ne tedd’t habozzon, ha elhagy egy megjegyzést az alábbiakból. Ezenkívül bátran ossza meg az útmutatót barátaival / családtagjaival, állandó megoldást keresve a teljes névtelenség online kihasználására.!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me