ExpressVPN Android OS – Alkalmazásbeállítási útmutató, teljesítmény és egyéb információk

Az Express VPN az internetes biztonság egyik úttörője hihetetlen megbízhatóságának és hitelességének köszönhetően ezen a területen VPN-szolgáltatásként működik..


Azt’szinte minden eszközön használható, de figyelembe véve a fenomenalitást. Könnyen megtalálhatja az Express VPN for Android alkalmazást a Google Play Áruházban. Dedikált alkalmazásokat kínál más eszközök számára, például iOS, Linux.

Az ExpressVPN a Brit Virgin-szigetek joghatósága alá tartozik, tehát nem’Nem kell aggódnunk, mivel az ország internetes törvényei meglehetősen liberálisak a részletes tanulmányunk szerint, amelyben az összes fő VPN-helyet megvizsgáltuk.

A jó hír az, hogy az ExpressVPN’Az Android alkalmazás az Android TV-n is használható.

ExpressVPN’Az Android alkalmazás egy csodálatos szolgáltatás és az egyik legjobb Android VPN, mivel nem csak garantálja az adatvédelmet, hanem lehetővé teszi a földrajzi korlátozások feloldását és bármilyen streaming webhely meglátogatását viszonylag könnyedén. enged’s Fedezze fel ezt az alkalmazást itt részletesebben:

ExpressVPN Android telefonokhoz, táblagépekhez és tévékhez

ExpressVPN Androidra

Amellett, hogy különféle eszközökön működik, az Express VPN zökkenőmentesen működik az Android platformon is.

ExpressVPN’Az Android alkalmazás hihetetlenül stabil és hatékony, garantálva egy megbízható online élményt.

Használható a korlátozott webhelyek, például a Netflix US és mások blokkolásának feloldására.

Az alkalmazás protokoll támogatása szempontjából elérhető lehetőségek között szerepel az OpenVPN, amely nyílt forráskódú jellege miatt messze a legbiztonságosabb protokoll..

A csevegési támogatás az alkalmazáson belül is elérhető. ExpressVPN Android táblagépekhez és TV-hez

Mindezek mellett az ExpressVPN Android alkalmazás az Android TV-n is működhet, amint azt korábban említettük. Az intelligens TV-eszközre történő telepítés szinte ugyanaz, mint egy Android telefonon.

Használhatja az ExpressVPN médiacsatorna-szolgáltatást az Android TV-ken is, ami még egyszerűbb, mint maga az alkalmazás.

Az összes ezt végrehajtó oktatóanyagok és sok más telepítési útmutató könnyen elérhető az ExpressVPN.com webhelyen.

Számos telepítési útmutatón keresztül átolvashatja a szolgáltatásról szóló teljes véleményünket.

Az ExpressVPN telepítése az Androidon - lépésről lépésre

Az ExpressVPN beállítása bármilyen eszközre rendkívül egyszerű folyamat.

Az Android-ban történő alkalmazás ugyanaz, mint bármely más alkalmazás letöltése a Google Play Áruházból.

Itt’Így lehet 2 perc alatt megbirkózni vele:

  1. Nyissa meg a Google Play Áruházot, és keressen rá “ExpressVPN”.
  2. Kattintson “Telepítés” és az alkalmazás automatikusan letöltődik és települ az eszközére.
  3. Amint az alkalmazás ott van, a továbblépéshez érvényes ExpressVPN előfizetéssel kell rendelkeznie.Az ExpressVPN telepítése az Androidon
  4. Feliratkozás bármelyik árazási tervre és biztonságos felhasználói hitelesítő adatra.
  5. Írja be ezeket a felhasználói hitelesítő adatokat az Android alkalmazásba, és az alkalmazás most a kezdő felületén lesz.
  6. Válassza ki a választott szervert.Az ExpressVPN OpenVPN-t használ?
  7. Csatlakozás.Mennyire gyors az ExpressVPN az Android OS számára

Az ExpressVPN letöltésének egyéb módjai

Noha az Android alkalmazás könnyen elérhető, a szolgáltató .apk fájlokat is kínál, amelyek lehetővé teszik a szolgáltatás oldalra történő letöltését az Android készülékre..

Ezen kívül mindig lehetősége van OpenVPN használatával VPN-szolgáltatást beállítani az Android-on, hasonlóan ahhoz, ahogyan más eszközökön.

Javasoljuk azonban, hogy ragaszkodjon az Android alkalmazáshoz, mivel a szolgáltatás Androidon történő használatának más módjai kicsit összetettek lehetnek, ami nem megfelelő, ha még nem ismeri a VPN iparágot..

Melyek a legjobb kiszolgálók?

Más szolgáltatókkal ellentétben az ExpressVPN nem’t bármilyen feladathoz dedikált vagy speciális szervereket kínálhat. Hivatalos álláspontja ebben a kérdésben az, hogy minden 3000+ szerverét egyenlően optimalizálják.

Az ExpressVPN letöltésének egyéb módjai

A szolgáltató nem’Még dedikált szervereket is kínál olyan niche feladatokhoz, mint a Netflix feloldása vagy a Torrenting.

A chat-támogatás azt mondta, hogy egy adott régió összes szervere felhasználható erre a célra, ami nagyban eltávolítja az iparág szokásos gyakorlatát, azaz csak néhány számú speciális szervert kínál az ilyen egyedi feladatokhoz..

ExpressVPN’A szerverinfrastruktúra sokkal jobb, mivel egyszerűséget nyújt a hálózatán lévő összes szerver által támasztott összeköttetések szempontjából ugyanilyen okból..

Miért bízik az ExpressVPN Android App-ben??

A magánélet-orientált felhasználók kissé tétováznak, amikor szoftverüket töltik le eszközükre, különösen az okostelefonokra. Hogy’mert az okostelefonok sokkal több információt tárolnak, mint más eszközök, így vonzó célokká válnak a rosszindulatú és a ransomware programok számára.

Ez felveti a kérdést, hogy a felhasználók miért bízzanak a VPN-alkalmazásokban, vagy ebben az esetben az ExpressVPN-ben’s Android alkalmazás?

Nos, hogy ezt a pontos aggodalmat enyhítsük, ellenőriztük az ExpressVPN-t’s Android alkalmazás a Virustotal.com webhelyen, amely egy szolgáltatás eszköz, amely ellenőrzi az összes fájlt ransomware, malware vagy vírusfertőzések ellen.

A tesztek eredményei világossá váltak, és a 69 vírusfajta között nem volt ilyen rosszindulatú fertőzés, amelyet a szolgálat ellenőrizte az alkalmazás számára. Ez arra utal, hogy az ExpressVPN’Az Android alkalmazás rendkívül megbízható és elég biztonságos ahhoz, hogy Android készülékein használhassa.

Miért bízik az ExpressVPN Android App.png-ben?

Ezen felül a szolgáltató nyert’nem tárolja az összes okostelefonon végzett tevékenységeinek naplóit, a részletes naplózási tanulmány szerint több mint 100 szolgáltatót bevonva, így még biztonságosabbá téve a használatot a többi hasonló VPN opcióhoz képest..

Az ExpressVPN OpenVPN-t használ??

Az ExpressVPN szinte az összes eszközén támogatja az OpenVPN protokollt.

Mennyire gyors az ExpressVPN az Android OS számára?

Más szolgáltatókkal szemben elvégzett értékelések szerint az Express az egyik leggyorsabb szolgáltató. Az egyik legalacsonyabb letöltési / feltöltési sebességgel csökken, és gyakorlatilag nulla állásidőt is tartalmaz.

Mennyibe kerül az ExpressVPN?

A legjobb ajánlat havi 8,32 dollárba kerül (éves előfizetési terv).

Hány eszköz csatlakoztatható egyszerre az ExpressVPN-hez?

Három eszközt egyszerre csatlakoztathat egyetlen ExpressVPN előfizetéssel.

Következtetés

Az ExpressVPN for Android manapság nagyszerű választás, mivel a mobiltelefon-használók száma ezen az operációs rendszeren i nap mint nap növekszik, és eszközeik mindenkori biztonságának megőrzése érdekében nincs szükségük csillagbiztonságra..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 8

map