A PureVPN használata – Tanuld meg őket 2 perc alatt

A PureVPN az egyik legversenyképesebb szolgáltatás a VPN-iparban, szinte minden tekintetben mindig arra törekszik, hogy felülmúlja társait, amelyek a legjobb VPN szolgáltatást tartalmazhatják..

A szolgáltatás és a munka ebben a tekintetben a legtöbb munkát határozottan az jelenti, hogy ügyfélalkalmazásokat kínálunk a legtöbb készülékhez és operációs rendszerhez. A saját Firestick alkalmazástól az Android VPN alkalmazásig, a PureVPN majdnem mindegyikre szögette őket, mivel mi‘részletesen tárgyaltuk a Pure VPN felülvizsgálatunkban.

De ha még mindig kissé aggódik amiatt, hogy milyen könnyen használhatóak, akkor ne tedd’Ne aggódjon, itt található a végleges útmutató a PureVPN használatához, a telepítési útmutatókkal együtt, szinte az összes elérhető ügyfélalkalmazáshoz, azok funkcionalitásának és teljesítményének áttekintése és egyebek!

A PureVPN használata Windows rendszeren

A PureVPN Windows kliense olyan tervezési elemekkel rendelkezik, amelyek érzése olyan, mintha a CyberGhost kölcsönözte volna őket, különösen a “Válassza az Üzemmód lehetőséget” Rész.

Ezen kívül szinte minden szolgáltatás könnyen elérhető az ügyfél kezdőképernyőjén.

A legjobb rész a PureVPN-ről’s A Windows kliens az, hogy mindig vannak alszövegek az egyes szolgáltatásokkal, amelyek röviden ismertetik, hogy ez a szolgáltatás pontosan mi történik. Ez az egyik olyan szolgáltatás, ahol a PureVPN dicséretes, mivel megkönnyíti a felhasználó maximális egyszerűségét.

Itt’s hogyan használhatja ügyfeleiket és annak összes funkcióját:

 1. Ha egyszer’vettem a PureVPN-t’előfizetésével itt töltheti le Windows-ügyfeleiket. (Fájlméret: 32,8 MB).hogyan kell használni a purevpn-t
 2. Kattintson a letöltött fájlra, és megkezdődik a telepítési folyamat (Lehet, hogy rendszergazdai jogosultságok megadására szólít fel, ha a rendszert az informatika korlátozza).
 3. Amikor a telepítés befejeződött, az ügyfél automatikusan megnyílik.
 4. Szerver kiválasztásához vagy böngészhet a “Országok” Opció vagy a “Városok” választási lehetőség.
 5. Kattintson a kívánt szerver rendeltetési helyre, és az ügyfél automatikusan csatlakozik ehhez.
 6. A fogaskerék alakú ikon az ügyfél jobb felső sarkában eljuthat a beállításokhoz és az extra funkciók menüsávjához, így itt megváltoztathatja a dolgokat, ha nem’nem kedvelik őket jelenlegi állapotukban.

Hogyan kell használni a purevpn-t Windows-on

A PureVPN használata iPhone / Mac / iOS / iPad készülékeken

PureVPN’s A Mac alkalmazás meglehetősen hasonló a Windows alkalmazásához, és a felhasználás folyamata is ugyanaz.

De abból, amit a Mac alkalmazás és mások áttekintése során tapasztaltam, kissé érzékenyebb és gyorsabb, mint a Windows megfelelőjén.

A PureVPN használata iPhone Mac iOS iPad készüléken

Ha feliratkozni szeretne a PureVPN-re, majd a Mac-eszközön használja, akkor itt’s mit kell tennie:

 1. PureVPN vásárlás’Először feliratkozik a fiók aktiválására
 2. Most töltse le a Mac alkalmazást a saját webhelyükről
 3. A letöltés befejezése után folytassa a telepítéssel
 4. A Mac kliens most automatikusan megnyílik
 5. Adja meg felhasználói hitelesítő adatait, azaz felhasználónevet és jelszót
 6. Válassza ki azt a helyet, amelyhez csatlakozni kíván, és a kapcsolat ezzel a szerverrel megkezdődik
 7. A Fő kezdőképernyőn most megmutatódik, hogy az ügyfél csatlakozik-e, így könnyedén megkezdheti a böngészést a VPN alatt’befolyása az internetkapcsolatra
 8. A beállítások bármelyik opciójának eléréséhez kattintson a fogaskerék alakú ikonra

A PureVPN jelenleg nem’Nem kínál saját natív iOS-alkalmazást, de a szolgáltatás hivatalos álláspontja szerint hamarosan elérhető lesz.

purevpn ios app

azonban a PureVPN-t továbbra is használhatja iOS-eszközökön úgy, hogy oldalsó betöltéssel állítja be.

Ebben a tekintetben kétféle módszert kínál, az L2TP telepítési folyamatot és az iKev2 beállítást, de azt javaslom, hogy keresse meg az iKev2 beállítást, mivel a korábbi telepítési eljárás viszonylag nem biztonságos.

Hogyan kell használni a PureVPN-t az Androidon

A PureVPN felhasználók számára a szolgáltatás által kínált legjobb vpn ügyfél az Android kliens.

Tiszta, ésszerű és rendkívül egyszerűen használható az újszülöttek számára. A PureVPN-hez tartozó Android kliens tele van a szolgáltatás nyújtotta legjobb szolgáltatásokkal..

Hogyan kell használni a purevpn android

Tanulja meg használni a következő lépések során:

 1. Nyissa meg a Google Play Áruházot, és keressen rá “PureVPN”
 2. Amikor megkapja a PureVPN-t’Az Android alkalmazás a keresési eredmények között, kattintson a letöltésre, és a telepítés egyidejűleg megtörténik
 3. Innentől kezdve egyszerű, mivel bejelentkezéshez meg kell adnia a hitelesítő adatokat, és az alkalmazás megnyílikpurevpn android app válassza mód lehetőséget
 4. Nyissa meg a szerverlistát, és koppintson bármely városra / országra / helyre, amelyhez csatlakozni kíván
 5. A kapcsolat most megkezdi a kapcsolatotpurevpn android app
 6. A meglévő beállítások megváltoztatásához vagy bármely kiegészítő szolgáltatás eléréséhez csak érintse meg a fogaskerék alakú ikont az ügyfél jobb felső sarkában

purevpn beállítások menü android app

A PureVPN használata a FireStick programmal

A PureVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatások közül, amelyek saját Firestick kliensalkalmazást kínálnak.

Ezt a niche alkalmazást kifejezetten azért fejlesztették ki, mert a PureVPN VPN-ként pozícionálja magát, mint VPN, amely mindenféle streaming igény kielégítésére a legmegfelelőbb tűzoltó eszköz. Ez a manapság a felhasználók körében az egyik legnépszerűbb streaming eszköz..

Hogyan kell használni a purevpn-t a tűzoltón

Ennek az alkalmazásnak a Firestick használatához megkövetelnie kell legalább kezdeti ismereteket a FireTV platform teljesítményéről és működéséről.

Itt’Hogyan telepíthetjük és használhatjuk a PureVPN Firestick alkalmazást a FireTV készüléken:

 1. Először indítsa el a FireTV-t, majd keresse meg a “Alkalmazások” Szakasz
 2. Most menjen a Kategóriákba > Hasznosság
 3. Keresése “PureVPN”
 4. Csak kattintson a gombra “Letöltés” és a telepítés automatikusan megtörténik, ha a letöltési folyamat véget ért
 5. Most értesítést fog látni arról, hogy a PureVPN telepítve van
 6. Menj “Alkalmazásaim” és görgessen le a kiválasztáshoz “PureVPN”
 7. Az alkalmazás most elindul
 8. Az ügyfélnek most be kell írnia a bejelentkezési hitelesítő adatokat, amikor rákattint “Már van fiókja” (Ehhez előzetesen be kell szereznie a PureVPN előfizetést)
 9. Írja be felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a gombra “Belépés”
 10. Görgessen annak a helynek a kiválasztásához, amelyhez csatlakozni szeretne, majd koppintson rá a csatlakozási folyamat megkezdéséhez
 11. A PureVPN most csatlakoztatva lesz annak biztosítása érdekében, hogy a streaming webhelyek nagy többségét feloldja

PureVPN’s A Firestick alkalmazás jó, de ha más lehetőségeket szeretne felfedezni a szolgáltatók szempontjából, vagy akár egy bizonyos szolgáltatást oldalra kíván tölteni, akkor mi’ezt részletesen ismertettük a VPN for Firestick útmutatóban.

Következtetés

A PureVPN sok munkát végzett annak érdekében, hogy szinte minden eszközplatformon hozzájáruljon a felhasználó egyszerűségéhez. Igen, nem’Most még nem rendelkezik iOS-alkalmazással, de a többi alkalmazás néhány olyan jó funkcióval van felszerelve, amelyek a felhasználók kihasználhatják.

A szolgáltatásnak vannak olyan problémái, mint például a kapcsolódási késések, amelyeknek be kell fejeződniük ahhoz, hogy ügyfélalkalmazásai működőképesek legyenek, és sokkal jobban reagáljanak a felhasználói elvárásokra, de ezen kívül az alkalmazások szinte önmagukban is érthetőek, és minden újszülött töltse le és használja őket sok probléma nélkül.

A PureVPN hatalmas tárolót is kínál a hibaelhárítási és telepítési útmutatók számára, amelyek megkönnyítik a felhasználót az alkalmazások bármilyen platformon történő beállításához. A videóktól a szöveges útmutatóig, a PureVPN-től’A felhasználóknak nincs választási lehetősége, hogy megismerjék a szolgáltatást’ügyfelei.

Ha korábban bármilyen problémája merült fel a szolgáltatással vagy annak kliensalkalmazásaival kapcsolatban, vagy ha van valami, amely jobbnak találja őket, mint más szolgáltatók hasonló alkalmazásaihoz, akkor kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés mezőben..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me