A 3 legjobb NetGear Router VPN otthoni felhasználók számára

Itt van az IoT (a tárgyak internete) kora, és jobb igényt követel & gyorsabb csatlakoztatás az áramellátáshoz az elektronika hatalmas választéka, amely már elment “Okos”. A televíziók, órák, telefonok, hűtőszekrények, egész házak, autók és még a hajkefék is online. A legtöbb otthoni felhasználó elakad, amikor egy erőteljes útválasztót választ, hogy összekapcsolja a különféle okos elektronikákat súlyos kapcsolódási problémákkal..

A következő cikkben áttekintjük a top 3-at NetGear router vpn amelyek nélkülözhetetlenek az otthonok számára, és intelligens eszközök sokaságával rendelkeznek, amelyek állandó kapcsolatot igényelnek. Noha számos más tiszteletre méltó márka kínál kiváló leggyorsabb VPN szolgáltatásokat, kifejezetten a NetGear-re fogunk figyelni, mivel a márka által kínált összeköttetések és kiszolgálók elérik.

Szándékosan kerültem az olyan műszaki előírásokat, amelyeknek nincs értelme a nem tech hozzáértő felhasználók számára. Összefoglaltam a fontos szempontokat, amelyekre szükség van, ez nem egy útválasztó-áttekintő cikk, hanem egy egyszerűsített útmutató, amely segít az otthoni felhasználóknak a legjobb vezeték nélküli NetGear útválasztó vpn kiválasztásában.

Contents

A legjobb NetGear Router VPN 2023-ben

Nem minden VPN-szolgáltató támogatja az útválasztókat, talál néhány szolgáltatót’Nem is kínálják ezt a lehetőséget. Azt’Nem lehet felsorolni a 45+ VPN-szolgáltatót, akik jó támogatást nyújtanak az útválasztókhoz a blogban, ezért csak a 3 legmegbízhatóbb, zseb-barát és nagysebességű VPN-t választottam, amelyet az útválasztóval használhat..

 1. ibVPN (láthatatlan böngészés VPN)

A romániai ibVPN az alulbecsült név a VPN-iparban, elsősorban a márka szelektív kiszolgálói lefedettsége miatt. Az ibVPN-t több mint 100 szerverből álló hálózat működteti 43 országban, népszerű helyeken, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban, Hollandiában, Romániában, Szingapúrban és még sok más országban..

netgear router vpn

Eltekintve a remek alkalmazásoktól mindkét asztali számítógéphez & mobil, az ibVPN nagyon könnyen konfigurálható útmutatókkal ellátott útválasztókon keresztül & útmutatók elérhetők a DDWRT, a Tomato, a NAS Synology és a Sabai Tech útválasztókhoz. Mivel a régebbi NetGearNighthawk-val teszteltem, az ibVPN bármilyen útválasztóval működik, OpenVPN vagy PPTP protokoll támogatással.

Az ibVPN nagy szempontja a márka’árazási tervei, amelyek mindenki számára tartalmaz valamit. A szolgáltatások széles választéka, amely magában foglalja a torrent VPN-tervet, az üzleti tervet és az all-inclusive Ultimate legolcsóbb vpn-tervet, amely közül választhat. A szolgáltatást egyszerre 5 eszközön is használhatja a hivatalos alkalmazásokkal, míg akár 10 eszközön is használható, ha az útválasztón konfigurálva van.

ibvpn netgear nighthawk router vpn teszt

A szolgáltató miatt ez az egyik kedvenc VPN-szolgáltatásom’Nincs feltett kérdés: nulla naplózási politika, semmi sem tartja fenn a szolgáltatást a szerverein. Az árképzés pénztárca-barát is, lehetővé téve, hogy feliratkozzon a végső tervre, évi 42 dollárért, és ragyogó válogatást kínál az adatvédelmi eszközök számára.

 1. Privát internet-hozzáférés (PIA VPN)

A PIA VPN nem csak a VPN világ legrégebbi neve, hanem a legmegbízhatóbb. Az amerikai székhelyű szolgáltató nagysebességű szerverhálózatáról híres, hogy feloldja a kedvenc video-streaming, zenét & rádió és más, földrajzilag korlátozott on-line szolgáltatások. A PIA VPN hatalmas 3300+ szerver hálózatot kínál 25 országban, kitűnő lefedettséggel az Egyesült Államokban. A Private Internet Access egy korábbi PCMag szerkesztő’s Kiválasztott VPN-szolgáltatás mellett az olvasó ajánlott VPN-t is tompít a minősítésen kívül’hardverét 2015-ben.

pia netgear router vpn

A PIA VPN kompatibilis az összes útválasztóval, amely támogatja az OpenVPN és a PPTP protokollokat. A szolgáltatást konfigurálhatja a támogatási központban található illusztrált útmutatók segítségével is, vagy egyszerűen kapcsolatba léphet az élő csevegés vagy az e-mail egyik támogató képviselőjével. A PIA szervereket úgy optimalizálták, hogy gigabites sebességet kínálhassanak torrentekhez, streaminghez és nagyméretű adatátvitelhez..

A világ egyik leginkább megfizethető, prémium, nagy sebességű VPN-szolgáltatásának tekintve a PIA VPN éves tervét kínálja a kiváló $ 39.95. A PIA VPN csodálatos kötetet kínál, amely magában foglalja a 3-hangolási protokollokat, az ingyenes SOCKS proxy-t, az átjárókat 5 kontinensen, korlátlan eszközkapcsolatot útválasztókkal, hirdetést & rosszindulatú programok blokkolója, valamint a DDWRT, pfSense és Tomato router kompatibilitással. Nézze meg a PIA VPN részletes áttekintését a blogban.

  Hogyan állítsuk be a VPN-t a Samsung Galaxy S6-on

 1. VyprVPN

A VyprVPN az adatvédelmi iparág legendája, részben attól, hogy az egyik legtapasztaltabb VPN-szolgáltató, a márka fáradhatatlanul működik az online adatvédelmi jogok biztosítása érdekében is. A VyprVPN 50+ 700+ turbósebességű szervert kínál 50 országban, kiváló támogatással a torrentek, streaming, játék, ftp tárhely és egyéb sávszélesség-igényes szolgáltatások számára.

vyprvpn netgear router vpn

A mindig elérhető támogatás és a rendkívüli platformközi kompatibilitás miatt a VyprVPN ideális választás azok számára, akik minimális interakciót akarnak a fejlett VPN-beállításokkal. Míg az alkalmazások az összes főbb operációs rendszeren (Windows, Mac, iOS) elérhetők & Android), a VyprVPN útválasztón keresztül is konfigurálható.

A VyprVPN a DDWRT, az OpenWRT, az ASUSWRT felett is működik&A NAS Synology útválasztókkal beállíthatja a szolgáltatón elérhető hivatalos útmutatásokat’honlapján. Amellett a VyprVPN-et bármilyen útválasztón konfigurálhatja, akár PPTP, akár OpenVPN támogatással. Azok számára, akik letölthetnek torrenteket, használhatják a VyprVPN fájlt is’Aláírás Chameleon Protokoll az OpenVPN technológián alapul.

A VyprVPN nem könnyű megfizethető szolgáltatás, mivel nagyon drága árazási tervei vannak, és a márka nem nyújt visszatérítést. De a szolgáltatásukkal kiváló 3 napos ingyenes próbaverzió érkezik, amelyet felhasználhat a szolgáltatás kiértékelésére, majd abbahagyhatja, ha nem’t dolgozni. A teljes terhelésű éves terv hatalmas 80 dollárba kerül, ha előfizetni kell egyszeri fizetésre.

A VyprVPN azonban nagyszerű lehetőségeket kínál, beleértve a ház által kezelt kiszolgálóhálózatot is, amelyet helyben fejlesztettek ki & kezelt alkalmazások, exkluzív játéktermék-támogatás, választható biztonsági protokollok, 24/7-es élő támogatás, VyprDNS és így tovább. A VyprVPN sok információval jelentkezik benned, ezért vigyázzon, mielőtt regisztrál.

A 2023 legjobb NetGear útválasztói

Szóval, melyik a legjobb NetGear Router? Ez az elemzés számos tényezőtől függ, amelyeket később megvitatunk. Az interneten népszerű áttekintések és elemzések alapján a következő NetGear útválasztókat fontolóra kell venni, ha más alapvető igényei vannak, például játék, nagyfelbontású streaming, torrent letöltés és nagyszámú intelligens eszköz csatlakoztatása..

 1. NetGear NightHawk X4S (D7800)

A NightHawk X4S D7800 az X4 R7500 modell frissítése, és szupersebességű transzferekkel büszkélkedhet más ragyogó funkciók között. Az X4S D7800 készüléket nagyobb beállításokhoz fejlesztették ki, például olyan otthoni felhasználók számára, akik videókat közvetítenek, médiát töltöttek le, intelligens ruházatot csatlakoznak, VoIP-on keresztül kommunikálnak és online játszanak.

Beágyazva az úgynevezett MIMO (Több bemenet, több kimenet) technológia az X4S R7800 gyorsabb és kibővített csatlakozási tartományt kínál a NetGearhez képest’olcsóbb útválasztók. Ez különösen akkor jó, ha különböző készülékeik eltérő rádiósávokat használnak. Az eszközök egymás zavarása nélkül működhetnek’s kapcsolat a maximális rendelkezésre álló sávszélességet kapja.

A 3 legjobb NetGear Router VPN otthoni felhasználók számára

Magasabb végű útválasztóként az X4S tartalmaz egy VDSL2 modemet, így szolgáltatója helyett ezt is használhatja’s modem / útválasztó. Az X4S két USB 3.0 portot is tartalmaz eSATA Beépített (Külső soros fejlett technológiai melléklet), így az adatok egyszerűen biztonsági másolatát készítheti a router használatával, vagy hálózati meghajtóvá teheti azokat..

A játékosok és a streaming felhasználók imádni fogják azt a tényt, hogy konfigurálhatják a QoS (Quality of Service) ütemezőjét annak biztosítása érdekében, hogy állandó sávszélességet biztosítsanak különféle tevékenységeikhez, például Netflix, CounterStrike, DOTA 2, HBO Now stb. Ha 5 GHz-es rádiósávot használnak az X4S tesztelték, hogy méltó sebességet kínáljon közel 71Mbps-ig, a 2,4 GHz-es rádiófrekvencia nagyon alacsony, bár közel van a 15Mbps-hoz.

  Hogyan állítsuk be a VPN-t a Samsung Galaxy S6-on

Most az X4S semmiképpen sem a router tervezésének csúcspontja. Ez terjedelmes, és egy igazán régi felhasználói felülettel kezdődik, bonyolult kezdőknek és túl elavult a szakértők számára. Ár egy pazar 270 és 300 dollár (attól függően, ahonnan vásárol) a NetGear X4S ideális játékosok, streaming rajongók és háztartások számára, ahol több mint 15 okos eszköz van.

 

 1. AC-1900 NightHawk intelligens WIFI router (modell R7000)

A CNET és a PC Mag ideális otthoni útválasztójának nevezte az R7000-et a nagyszerű 1 GHz-es processzor hajtja, így az egyik leggyorsabb NetGear útválasztó a 802.11ac rádiósávban. VPN felhasználók számára az R7000 jó hír, mivel OpenVPN szervert és támogatást kínál a harmadik felek firmware-éihez, mint például a DDWRT. A router kiválóan alacsonyabb szintű választás az online játékokhoz és a HD video streaminghez, ráadásul’Kiváló választás a torrent letöltők számára.

Az AC-1900 külső tárolóeszközökkel is összekapcsolható az eszközök biztonsági másolataiból, és ez nagyszerű választás az Apple számára’s Time Machine biztonsági mentési technika. Az ixChariot tesztje arra a következtetésre jutott, hogy az útválasztó képes 444,8 Mbps 2,4 GHz-en és 315,2 Mbps 5 GHz-en keresztül továbbítani, ami nem az iparág legjobbja, de elég jó.

A 3 legjobb NetGear Router VPN otthoni felhasználók számára

Az R7000 elülső USB 2.0 nyílást és hátulján egy USB 3.0 csatlakozót kínál, amely lehetővé teszi a külső merevlemezek csatlakoztatását és a hálózaton keresztül történő használatát. A NetGear Genie felhasználói felület mindent megkönnyít az útválasztó konfigurálásától a merevlemezek konfigurálásáig és a hálózat megosztásáig. A Genie felhasználói felület felvétele csak az, amit az orvos kezdõként rendel el, a leghasznosabbnak.

Az R7000 ára rendkívül magas: $ 190 – $ 200 (attól függően, hogy hol vásárol), és figyelembe véve a teljesítményt & a stabilitása, amit kínál, nagyon vonzó alku az otthoni felhasználók számára. Ugyanakkor fennáll a probléma a hatótávolságával, és az akadályok miatt nagy területen való kapcsolódás sújthatja.

 1. AC1750-Smart WIFI router (R6400 modell)

A SmallNetBuilder az első számú, az útválasztó teljesítményében elért első számú R6400 egy csodálatos kettős sávú megoldás olyan házakhoz, amelyekben több játék- és streaming-felhasználó van. A BeamForming + technológiájának köszönhetően az útválasztó nagyítani tudja a jelét, amikor távolabb kerül tőle. Igen, ideális csatlakozási megoldás nagy területekre és zsúfolt beállításokra, több mint 5 felhasználóval.
A 3 legjobb NetGear Router VPN otthoni felhasználók számára

A 3 antenna és a BeamForming + jóvoltából az R6400 három irányú áramot képes támogatni, és maximálisra állítja őket. Az R6400 USB 2.0-t is kínál & USB 3.0 nyílás, így a 3.0 nyomtatóba csatlakoztatott HDD mellett nyomtatót csatlakoztathat a hálózatához, és hálózati média merevlemezként használható.

Az R6400 a következőket is kínálja Önnek AirTime tisztesség technológia annak biztosítására, hogy a nagy sebességű készülékek állandó adatáramlást kapjanak, míg a régebbi, lassabb készülékeket is prioritássá kell tenni az adatok fogadására képességeiknek megfelelően. Számos vélemény Tomról’Az Guide, a CNET és a PCMag létrehozta az R6400-at a legjobb NetGear útválasztóvá a nagy hatótávolságú kapcsolatokhoz is..

A NetGear beágyazta a Genie Router Management felhasználói felületét az eszközbe, hogy a kezdők, a középhaladó és a haladó felhasználók könnyen konfigurálhassák vagy hozzáigazítsák az útválasztót, ahogy akarják. A Genie felhasználói felület megkönnyíti az első konfigurálást és a VPN-szolgáltatások konfigurálását az R6400 útválasztón. A NetGear Genie részletes hálózati statisztikákat is kínál, ideértve a bejövőket is & kimenő adatok, eszközök & a készüléket használó alkalmazások és jelszavak & a hálózaton használt felhasználónevek.

Véleményem szerint, figyelembe véve a szolgáltatásokat, a NetGear R6400 az egyik leginkább megfizethető és az egyik legjobb olcsó NetGear útválasztó. Jelenleg megszerezheti az R6400 készüléket $ 140. 150 $ attól függően, hogy hol vásárol az útválasztót.

  Hogyan állítsuk be a VPN-t a Samsung Galaxy S6-on

Mik a NetGear útválasztók a VPN Pass-through segítségével??

Azt’Gyakori kérdés, amelyet a legtöbb új útválasztó-tulajdonos és a VPN-felhasználó feltesz az eszköz specifikációinak átolvasásakor. enged’ezt a koncepciót lépésről lépésre veszi át, hogy ez valóban könnyen érthető legyen.

A VPN fő feladata a biztonság létrehozása “pontról pontra” kapcsolat nyilvános vagy magánhálózaton keresztül, az eszközök, szerverek vagy adatbázisok biztonságos eléréséhez távoli helyen. Jó példa erre, ha a VPN használatával fér hozzá munkahelyi számítógépéhez utazás vagy nyaralás alatt. Ne felejtse el, hogy a munkagéphez a VPN segítségével történő hozzáféréshez az útválasztónak lehetővé kell tennie a VPN-kapcsolatok átjutását, hogy az interneten keresztül kommunikáljon más eszközökkel..

A legtöbb útválasztót NAPT vagy Network Address Protocol Translation néven ismert technológiával ágyazták be, amely lehetővé teszi több eszköz számára, hogy megosszák az internetkapcsolatot az útválasztón keresztül. A NAPT egyik aspektusa az, hogy teljesen blokkolja a VPN-forgalmat. A következő ábra egy útválasztót mutat be VPN-átjáró nélkül és egynél.

netgear router vpn áthaladás

A VPN átadás fontosságának bemutatása. Kép jóvoltából LinkSys

Erre a kifejezett célra a gyártók belefoglalják az úgynevezett ‘VPN átadás’jellemző az útválasztóikban. A VPN átvitel lehetővé teszi, hogy a titkosított VPN forgalom kényelmesen áthaladjon az útválasztón, és csatlakozzon a távoli hálózathoz. A NetGear megfelelő útmutatást nyújt a VPN Pass-through konfigurálásához a kompatibilis útválasztókon, és részletes információkat tartalmaz a nem modellekről’t támogatja a funkciót.

A NetGear Router VPN nem működik Hiba / problémák

Annak érdekében, hogy a márkából a legjobb termék- és szolgáltatásminőséget kapja, a NetGear átfogó webhely-támogatási szakaszt kínál, amely lehetővé teszi az útválasztó működését, ha különféle problémák merülnek fel. Nézze meg a hivatalos támogatási oldalt, a hivatalos NetGear közösséget vagy a kapcsolattartót. Ne felejtse el, hogy az online támogatási szolgáltatás csak az érvényes ügyfelekre érvényes garanciákra és üzleti ügyfelekre vonatkozik.

NetGear Router VPN App for Android

A NetGear ragyogó hivatalos alkalmazást kínál a Google Play Store-ban az Android felhasználók számára:

A NetGear Genie UI az új felület, amelyet most minden útválasztóhoz kínálnak& a márka által gyártott modemek. A NetGear Genie Android alkalmazás egyszerű eszközt kínál az eszköztulajdonosoknak az otthoni hálózat kezelése, figyelése vagy javításaközvetlenül az okostelefonjáról. Hozzáférhet az összes NetGear útválasztóhoz’jellemzői, miközben a házban vagy az irodában mozog. Felszerelt egy Android okostelefon vagy tabletta hozzáférhet

 1. vezeték nélküli beállítások,
 2. Hálózati térkép,
 3. Élő szülői felügyelet,
 4. Vendég hozzáférés,
 5. Forgalommérés,
 6. Saját média és
 7. Sok más funkció.

Vezérelheti az otthoni hálózatot, a médiafolyamokat a hálózati meghajtón, a nyomtatókat, a mobil eszközök csatlakoztatását QR-kódok segítségével. Ne feledje, hogy az alkalmazás csak a kiválasztott NetGear útválasztó modellekkel működik, amelyek megtalálhatók a NetGear Genie alkalmazás leírásában a Google Play Áruházban.

Dióhéjban

Remélem, hogy a fenti legjobb NetGear útválasztó-összefoglalók hasznosak lesznek, ha otthoni új útválasztót / modemet keres. Bár összefoglaltam az eszközértékeléseket, hozzáfűztem a releváns áttekintési linkeket is, így ha Ön haladó felhasználó, akkor jobban megismerheti az útválasztók specifikációit.

Ha hiányozna valami, vagy szeretné, ha átnéznénk egy másik útválasztó márkát, tudassa velem az alábbi megjegyzés szakaszban. Hagyjon visszajelzést és megjegyzéseket, hogy javulhassak a következő top 3 blogban. Ne felejtsd el megosztani és feliratkozni a közösségi gombok segítségével.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me