PureVPN Netflix – valóban képes felszabadítani a Netflix USA feloldását?

A Netflix a világ’Jelenleg a legnagyobb streaming szolgáltatás, amely a legjobb TV-műsorok, filmek, gyerekeknek szóló tartalom és még sok minden mást kínál. De tudod, hogy a Netflix földrajzilag korlátozott, és különböző tartalomkatalógusokat kínál különböző országokban?

Hogy’helyes, a Netflix nem megfelelő’t minden országban ugyanaz, és a szolgáltatás által kínált legjobb könyvtár az amerikai könyvtár. De mivel a földrajzilag korlátozott és a Netflix a VPN-tilalmat is végrehajtotta a webhelyen, csak a legjobb VPN-szolgáltatás lehetővé teszi a Netflix USA megbízható feloldását..

Ebben az időben PureVPN felülvizsgálatot készítünk arról, hogy mennyire működik jól a Netflix, és megnézjük ezt a népszerű szolgáltatót.’képességei lehetővé teszik, hogy ne csak feloldjuk a Netflix USA feloldását, hanem más felhasználóbarát funkciókat is biztosítsunk, például korlátlan sávszélességet, dedikált VPN-ügyfeleket és még sok másat.

A szolgáltatás mélyebb elemzése érdekében’Teljesítménye Netflix VPN-ként, itt található a 2019. évi átfogó PureVPN Netflix áttekintés:

Miért tiltja a Netflix a VPN-t??

Azoknak, akik nem tudják, mi a VPN tilalmak valójában és miért léteznek ilyenek, először tudnod kell, hogy a szinte minden ott található streaming webhely tartalmát általában a szerzői jogi törvények kötelezik..

Ezek a szerzői jogi törvények meghatározzák és meghatározzák azokat a területeket és régiókat, ahol a tartalom jogszerűen közvetíthető vagy elérhetővé tehető. A tartalom azon régiókon kívüli hozzáférésének megkísérlését, amelyikben elérhető, a szerzői jogi törvények megsértésének tekintik.

Az olyan weboldalak, mint a Netflix, a tartalomra vonatkozóan földrajzi korlátozásokat vezetnek be, hogy a tartalommal együtt járó szerzői jogi törvények védelmének jogi keretein belül maradjanak..

Mivel azonban a VPN-ek könnyen felhasználhatók ezen földrajzi korlátozások megkerülésére, sok streaming webhely további blokádot kezdeményezett webhelyein, “VPN-tilalom”. Ez a VPN-tilalom megakadályozza a VPN-t, hogy az internetkapcsolatok hozzáférjenek a webhelyek földrajzilag korlátozott tartalmaihoz, ezzel védve a szerzői jogi törvényeket..

Ez a VPN-tilalom meglehetősen nemrégiben jelenik meg, és leginkább 2015 után a nagyobb streaming oldalak kezdeményezték. De ezeknek a streaming-helyeknek egyikében sem létezik olyan erős VPN-tilalom, mint a Netflixnél, és helyesen, mert a Netflix távolságból a világ’legnagyobb streaming webhelye, és több ezer címet, show-t és filmet tárol, amelyeket a szerzői jogi törvények földrajzilag korlátoznak.

A Netflix VPN-tilalma rendkívül kifinomult a VPN-kompatibilis internetkapcsolatok felismerésében, és bár sok technikai eszköz szükséges az ilyen tilalom hatékony érvényesítéséhez, e tilalom nagy része úgy működik, hogy túl sok kapcsolatot azonosít, akár egyetlen szerverről, akár nagyon hasonló IP-ről származik. címek.

Purevpn netflix

A legtöbb ember azt gyanítja, hogy a Netflix akár a felhasználói regisztrációs adatokat, a fizetési adatokat és más személyes eszközöket is felhasználja annak érdekében, hogy az internetkapcsolatához illeszkedjen a felhasználóhoz’A valós helynek a VPN-tilalom megerősítéséhez kell lennie, de ez eddig csak beszélgetés volt, és senkinek nincs bizonyítéka erre..

Így visszatérve a kiszolgálókhoz, amelyeket a Netflix azonosító pontként használ a VPN-tilalom érvényesítésére, ez a lépés szinte minden más VPN-szolgáltatót használhatatlanná tette a Netflix USA vagy a Netflix UK és hasonló eszközök feloldásához..

Ez nagyon kevés olyan VPN-szolgáltatót hagy magában, amelyben megbízhat, ha hozzáfér a földrajzilag korlátozott Netflix USA tartalomhoz, és ezek között a szolgáltatók között szerepel a PureVPN..

A PureVPN rendkívül dicséretes munkát végzett, mivel előfizetői számára csillagkioldó élményt nyújtott, mivel folyamatosan folyamatosan irányítja a kapcsolatokat az újabb szerverektől annak érdekében, hogy egy lépéssel a Netflix VPN tilalma előtt maradjon. A tilalom nem képes azonosítani a VPN-kapcsolatokat, ha a kiszolgálókat elég gyorsan mozgatják és továbbítják, és a PureVPN ezt a munkát tökéletesen végzi.

Ez elsősorban azért teszi a PureVPN-et vpn-ként legfontosabb versenyzővé’Ez a legolcsóbb VPN az összes legnépszerűbb VPN között, amely valóban feloldhatja a Netflix blokkolását. Az ára szinte fele vagy akár alacsonyabb, mint más VPN-szolgáltatókhoz képest, amelyek ugyanazt a funkciót kínálják a Netflix megbízható feloldásához..

Hogyan juthat el a PureVPN az USA Netflix nézéséhez?

A PureVPN előfizetés megszerzése a Netflix USA feloldásához és megtekintéséhez való felhasználáshoz elég egyszerű folyamat, és kevesebb, mint egy perc alatt elkészítheti azt. Itt’Így megy:

Hogyan kaphatjuk meg a PureVPN-t az USA Netflix nézésére?

 • Látogassa https://www.purevpn.com/netflix-vpn
 • Kattintson a Streaming indítása most elemre.
 • Lépjen a Felső menü Árképzés lapjára

purevpn prcing a netflix számára

 • Válassza ki a legmegfelelőbb árat
 • Válasszon fizetési módot. A PureVPN számos lehetőséget kínál itt, így nyerheti meg a kívánt fizetési mód megtalálását’nem lehet probléma.

PureVPN fizetési módok a netflix számára

 • Töltse ki adatait egy tranzakció végrehajtására pl. Ha hitelkártyás fizetést választott, akkor látni fogja ezt az űrlapot, és kitöltenie kell adataival
 • Erősítse meg a megrendelést
 • Most megkapja a VPN hitelesítő adatait, azaz a VPN felhasználónevét és jelszavát az e-mail postafiókjában
 • Töltse le az operációs rendszerhez tartozó VPN-klienst. A PureVPN dedikált VPN-alkalmazások széles skáláját kínálja az összes népszerű operációs rendszerhez és sok rést használó eszközhöz, tehát egyszerű megtalálni az operációs rendszerhez megfelelőt.
 • Telepítse a VPN-klienst a rendszerére, és jelentkezzen be a felhasználói hitelesítő adatokkal
 • Csatlakozás egy működő amerikai szerverhez. Mint fentebb említettem, amikor a VPN-tilalmat magyaráztam, a PureVPN gyakran módosítja a Netflix USA feloldásához elkülönített szervereit, ezért nagyszerű lenne, ha a pontos szerverhez kérné az élő csevegés támogatását a Netflix USA feloldásához.
 • Nyissa meg a Netflix.com webhelyet, és élvezze a legjobb műsorokat, címeket és filmeket az amerikai könyvtárból, amely köztük a legjobb Netflix könyvtár!

PureVPN Netflix - valóban képes felszabadítani a Netflix USA feloldását?

PureVPN dedikált IP Netflix

Neked muszáj’már megértette a Netflix VPN tilalmát. Tehát hadd mondjam el neked, hogy kétféle módon lehet meghaladni.

Először is használhatja a PureVPN-t’A szokásos Netflix feloldó szolgáltatás, azaz kizárólagos megosztott szerverekön keresztül, amelyek az eredeti kiszolgálópark részét képezik.

Másodszor, egy dedikált IP VPN megszerzésével.

A dedikált IP hasznosabb olyan célokra, mint például a Netflix feloldása’mert azért, mert feliratkozik erre a szolgáltatásra, olyan IP-t kap, amelyet kizárólag Ön használ, ezáltal csökken a Netflix esélye arra, hogy VPN-kompatibilis IP-ként azonosítsa.

A PureVPN segítségével streaming-e a kínai Netflix

A dedikált IP-cím gyorsan válik egyre inkább azok számára, akik VPN-tiltásokkal szeretnék feloldani a streaming webhelyeket, mivel kevesebb problémát és megszakítást tapasztalnak ezzel kapcsolatban..

Igen’Kicsit drága megszerezni egyet, mivel kiegészítőként jelenik meg a szokásos tervekben, de a megbízhatóság nagysága páratlan.

Itt vannak a díjcsomagok a PureVPN által a Netflix feloldásához a dedikált IP-címhez történő kiegészítő előfizetéshez:

purevpn dedikált ip netflix

PureVPN’s A dedikált IP-k a következő országokban vannak, és mindegyiket külön kell megvásárolni:

 1. Ausztrália
 2. Kanada
 3. Németország
 4. Hong Kong
 5. Málta
 6. UK
 7. Singapore
 8. USA

Hogyan ellenőrizhető a PureVPN Netflix megfelelő működése?

Hogyan ellenőrizhető a PureVPN Netflix megfelelő működése

Noha sok más, hasonló utasításokat tartalmazó VPN-webhely azt fogja mondani, hogy DNS-teszteket és más műszaki teszteket kell végrehajtania annak ellenőrzése érdekében, hogy a VPN működik-e a Netflix USA-ban, nem tudom’Nem ajánlhat ilyen dolgokat, mert pazarolják az idejét.

Itt van, amikor csatlakoztam az amerikai szerverhez a PureVPN-en. Az alábbi képen látható, hogy a kapcsolataimat most könnyedén átirányították az Egyesült Államokból New Yorkból.

Most annak ellenőrzéséhez, hogy a PureVPN vagy bármely más VPN tökéletesen működik-e az USA feloldása szempontjából, csak egy dolgot kell tennie, vagyis meg kell keresnie olyan tartalmat, amely az Egyesült Államokon kívül nem elérhető. Ha a keresés során felmerül, és tökéletesen játszik, akkor a PureVPN tökéletesen működik.

purevpn netflix ip cím

Hadd adjak itt egy listát a műsorokról és filmekről, amelyek segítenek annak meghatározásában, hogy jelenleg az Egyesült Államok könyvtárában tartózkodik-e a Netflixnél, vagy sem:

 1. Quantico
 2. Csúcsos vakítógépek
 3. Szenilla nyomában
 4. Csoda’s Ügynök

Az alábbi képen látható, hogy amikor a Quantico-t keresettük anélkül, hogy csatlakoztunk az amerikai szerverhez a PureVPN-től, a show nem’t kapcsolja be a keresési eredményeket.

A Netflix megmutatja

És itt van egy kép a keresési eredményekről ugyanarra a lekérdezésre, de a PureVPN bekapcsolása után! A Quantico most megjelenik a keresési eredmények között.purevpn netflix valódi tesztelés

Hogyan lehet megkerülni a Netflix Throttling szolgáltatót az internetszolgáltató által?

Az internet használata közben soha megtapasztalta azt a szenzációt, hogy a kapcsolata nem rendelkezik’t felmegy egy bizonyos sebességgel? Ez a küszöb az, ahol az internetszolgáltatók az elérhető internetes sebességet rányomják a sávra.

A fojtószelep az egyik legnagyobb ütköző számomra és sok más ember számára, főleg streaming közben. Hogy’Ez azért van, mert ha az internet-kapcsolat sebessége lassú, az internet-élmény, beleértve a streaming-t, enyhén szólva szánalmas lesz.

A Netflix használatakor a sebességfojtás áthidalása az internetszolgáltatók révén még nagyobb jelentőséggel bír, mivel a streaminghez nagy sebesség szükséges, hogy HD videó minőséget biztosítson az Ön számára..

De ne!’Ne aggódjon, mivel a PureVPN könnyen lehetővé teszi a gázpedál megkerülését, mivel ez titkosítás útján biztosítja az internetkapcsolatot. Ez lehetővé teszi az internetszolgáltató számára, hogy nyomon tudja követni, hogy Netflixet használ-e vagy sem, tehát képes’t fojtja az internetkapcsolatot.

Miért érdemes használni a PureVPN Netflix szoftvert??

Mint én’korábban már említettem önnek ebben a felülvizsgálatban, hogy a PureVPN egy kiemelkedő VPN szolgáltatás, és dicséretes munkát végez azért, hogy előfizetőinek csillagkioldó képességeket biztosítson, nemcsak a Netflix USA számára, hanem más, földrajzilag korlátozott streaming oldalak számára is..

Persze, hogy a VPN-nek méltányos részét képezte a vita és a felfedezés, ami sok korábbi felhasználóját csalódottá tette szolgáltatása miatt. De a nagy tiszteletnek örvend, hogy a PureVPN hangosan visszapattant, különösen az elmúlt egy évben.

Miért érdemes használni a PureVPN Netflix szoftvert?

A PureVPN a sebességének korszerűsítésén, a dedikált ügyfelek listájának és még sok más bővítésén dolgozott, és ismét helyre szerezte a piac 5 legjobb VPN-szolgáltatásának egyikét.

Én személy szerint és a szolgáltatás tesztelésén keresztül azt javaslom, hogy használja a PureVPN-t a Netflix feloldásához. Ha meg szeretné tudni, miért csinálom ezt, akkor olvassa el a PureVPN következő szolgáltatásait, amelyek tökéletes választást jelentenek a Netflix VPN számára:

 1. Több elkötelezett ügyfél lehetővé teszi a Netflix feloldásának VPN-jének szinte az összes népszerű és niche-eszközön történő könnyű futtatását. A Windows alkalmazástól a Firestick alkalmazásig nem kell sokan választani, amikor a PureVPN a felhasználóbarát kompatibilitást táplálja.
 2. A PureVPN korlátlan sávszélességet kínál, lehetővé téve, hogy annyi rendezvényt és filmet készítsen, amennyit csak akar, anélkül hogy félne attól, hogy elfogy a VPN’lefedettség
 3. Kiváló élő csevegési támogatási funkciót kínál, amely lehetővé teszi mindenféle hibaelhárítási támogatást. Például Ha meg akarja tudni a működő amerikai szervert, amellyel kapcsolatba léphet a Netflix USA feloldásához, bármikor kérheti az élő chat támogatást
 4. Ott’s 31 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál minden árképzési tervében, abban az esetben, ha nem ad meg’Mint a szolgáltatás vagy annak teljesítménye, könnyedén visszatérítheti pénzét

PureVPN Netflix - valóban képes felszabadítani a Netflix USA feloldását?

A PureVPN Netflix nem működik:

Időnként nehézségekbe ütközhet, amikor megpróbálja feloldni a Netflix US használatát a PureVPN használatával. Ezek a kérdések és problémák meglehetősen gyakoriak és nincsenek’t bármilyen riasztó helyzet felé mutat. Még más VPN-k használata esetén is ugyanazokkal a problémákkal fog találkozni.

Az alábbiakban felsoroljuk a Netflix nem működő ilyen általános problémáit, és hogyan lehet ezeket megkerülni, hogy visszatérjen az adatfolyamba:

Ellenőrizze internetes sebességét, hogy megtudja, vajon az áruk elegendőek-e a Netflix streaming folyamatos működéséhez. Ha lassan halad, akkor a Netflix’Megnyílik a webhely, és böngészhet a műsorokban és a filmfájlokban, de nem szoktak játszani. Ha a sebesség lecsökkent, kérdezze meg az internetszolgáltatót, hogy ellenőrizze, van-e probléma a kapcsolattal vagy sem

Frissítse a PureVPN VPN-ügyfelet az alkalmazáson belüli értesítések keresésével

Kérdezze meg az élő chat-támogatást, hogy megváltoztatták-e a Netflix feloldásához fenntartott amerikai szervert. Ha igen, akkor szerezze be az új szerver adatait, és csatlakozzon hozzá

Tilos letiltani az antivírusot vagy bármely más biztonsági szoftvert, amelyet esetleg futtat, mivel ez zavarhatja a VPN-kapcsolatot

GYIK

A PureVPN segítségével streaming-e a kínai Netflix?

A PureVPN általában képes a Netflix feloldására az egész világon, és ezt Kínában is megteszi. De ne felejtse el, hogy a PureVPN-t Kínából kívülről kell letöltenie, mielőtt belép az országba, mert a szolgáltató’Az oldal betiltása az országban

Melyik VPN működik a Netflix-rel, ha a PureVPN nem?

A PureVPN működik együtt a Netflix-szel, de ha alternatívákat keres, akkor a feladat legszélesebb körű szolgáltatói az ExpressVPN Netflix, NordVPN Netflix, Surfshark és mások. A Zenmate az egyetlen ingyenes VPN, amely feloldja a Netflix szolgáltatását a Románia Szerverén keresztül

Hogyan kapcsolhatom ki a PureVPN Proxy vagy Unblocker alkalmazást?

Ha a PureVPN proxyt használja a Chrome-bővítményen keresztül, akkor egyszerűen kattintson annak ikonjára a böngésző jobb felső sarkában, és fordítsa el a kapcsolat gombját a “KI” a proxy kikapcsolásához

Következtetés

Végezzük el röviden a PureVPN Netflix áttekintésünket. A PureVPN egy lekerekített VPN szolgáltatás, és szinte tökéletesen alkalmas a Netflix feloldására. A Netflix webhelyen a VPN-tilalom napjainkban egyre szigorúbbá és kifinomultabbá válik, így a megfelelő szolgáltatóba vetett bizalom, mint például a PureVPN, kötelező, ha a világ bármely pontjáról hozzáférni szeretne a Netflix amerikai könyvtárhoz..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me