Az ExpressVPN Netflix szerverek munkalistája a Netflix USA és UK eléréséhez

A Netflix bingefigyelői jól tudják; az A VoD földrajzi korlátozásokat ír elő, korlátozza az Egyesült Államokon, az Egyesült Királyságon vagy Japánon kívüli felhasználók számára elérhető TV-műsorokat / filmeket.


Mint valószínűleg tudja, ez a három hely a legszélesebb körű Netflix könyvtárakat tárolja, amelyekhez csak akkor lehet hozzáférni, ha előfizet egy Netflix VPN-re, például ExpressVPN.

Ha másik helyre csatlakozik, úgy viselkedhet, mint egy helyi, és hozzáférhet a teljes Netflix USA, Netflix UK és Netflix JP-EN adatbázishoz.

Tehát további beavatkozás nélkül olvassa el ezt a részletes útmutatót, hogy kiderítse a rendelkezésre álló legjobb ExpressVPN Netflix szervereket, és később köszönöm nekem &# 55357;&# 56841;

De először…

Az ExpressVPN egyáltalán működik-e a Netflix-rel?

A VPN természetesen működik a Netflix-szel is, de vannak bizonyos tippek, amelyeket követni kell. Először is, minden alkalommal, amikor a Netflix másik verzióját szeretné elérni, feltétlenül törölnie kell az összes böngésző adatát.

Amit általában csinálok; használat “Google Chrome” a rendszeres böngészés, a Facebooking, a Youtubing és a munkával kapcsolatos feladatok elvégzéséhez, és tartsunk külön böngészőt, azaz a Mozilla Firefox-ot pusztán a Netflix számára..

Az ExpressVPN biztonságos és fojtószivattyú nélküli megoldás az igény szerinti video szolgáltatás streamingjéhez. Az ExpressVPN használatával Ultra HD és HD minőségű Netflix filmeket és show-kat kaphat több helyről 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Látogasson el az ExpressVPN30 napos pénz-visszafizetési garanciára.

Amikor egy bizonyos TV-műsor / film blokkolását fel akarom oldani, feltétlenül törölje a Mozilla Firefox összes böngészőjét, amely a következőket tartalmazza:

 1. böngészés & Letöltési előzmények
 2. Offline webhely-adatok
 3. Webhely-beállítások
 4. Forma & Keresés
 5. Aktív bejelentkezés
 6. keksz
 7. gyorsítótár

Csak ezen adatok törlése után csatlakozhatok egy ExpressVPN Netflix szerverhez, bejelentkezhetek a Netflix fiókomba, és feloldom a megtekinteni kívánt TV-műsor / film blokkolását..

Az alábbiakban látható egy képernyőkép, ahol ugyanezt a gyakorlatot alkalmaztam, és csatlakoztam egy amerikai szerverhez, hogy hozzáférhessek “Avengers: Végtelen háború” (csak a Netflix USA könyvtárában érhető el).

Az ExpressVPN netflix szerverek felszabadítják a bosszantókat

Van-e az ExpressVPN Netflix-fiókkal??

Az ExpressVPN minden bizonnyal sokoldalú a VPN-ek piacán, de ez nem azt jelenti, hogy Netflix-fiókot kínál Önnek. A szolgáltató csupán megoldást kínál a meglévő Netflix-fiókjának kiegészítésére az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság vagy Japán könyvtárában található TV-műsorok / filmek feloldásához.

Az ExpressVPN-fiókját csak a különféle szerverek elérésére használhatja a világ minden tájáról. Képessége nem korlátozódik teljes egészében a Netflixre. A felhasználók akár az alkalmazásukat fel is használhatják a BBC iPlayer UK, az Amazon Prime, a Hulu és más népszerűbb VoD-k feloldásához az online streaminghez..

A legjobb ExpressVPN Netflix szerverek

A VoD szolgáltatásokat, például a Netflix-et használó zsinórvágók és zsinór-figyelők gyakran pontos információkat keresnek a Netflix USA működő szervereiről Ausztráliában vagy más verziókban, például az USA, az Egyesült Királyság vagy a JP.

Kiküszöböltem a felhasználók számára a különféle kiszolgálók kipróbálásának nehézségeit egy átfogó elemzés elvégzésével. Ennek sokkal könnyebbé kellene tennie a Netflix feloldásának folyamatát. Az alábbiakban összefoglaljuk az ExpressVPN Netflix szerverek listáját, amely hozzáférést biztosít a legtöbb Netflix műsorhoz és filmhez.

Szerver helyek Megjelenített minőség
USA - Los Angeles 5 Ultra HD
USA - Los Angeles 4 Ultra HD
USA - New Jersey 3 HD
USA - New Jersey 2 HD
USA - New York 2 Ultra HD
Egyesült Királyság - Berkshire 2 Ultra HD
Egyesült Királyság - Wembley HD
Egyesült Királyság - London HD
Egyesült Királyság - Berkshire HD
Japán - Tokió 1 HD
Japán - Tokió 3 HD

Netflix USA

A Netflix amerikai verziója 1761 műsorral és 4091 filmmel rendelkezik a könyvtárban (összesen 5852 cím). A feloldáshoz kattintson a vízszintes hamburger ikonra a további helyek megjelenítéséhez.

A négy régió közül válassza a lehetőséget “Americas” majd bontsa ki a “Egyesült Államok”. Az összes kiszolgálót látnia kell az ExpressVPN-től az Egyesült Államokban.

Az ExpressVPN amerikai kiszolgálók listája a netflix számára

Az alábbiakban felsoroltam a következőket: “dolgozó” a Netflix feloldását feloldó szerverek. Ha belépni szeretne az amerikai könyvtárba, egyszerűen csatlakoztassa a következőket:

 1. USA - Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. USA - Los Angeles 4 (Ultra HD)
 3. USA - New Jersey 3 (HD)
 4. USA - New Jersey 2 (HD)
 5. USA - New York 2 (Ultra HD)

Az alábbiakban látható, hogy csatlakoztam “Los Angeles - 5” és képes volt feloldni “Thor: Ragnarok” zökkenőmentesen, amely csak a Netflix USA könyvtárában érhető el.

ExpressVPN feloldása Thor Ragnarok

Netflix UK

A Netflix UK verziója könyvtárában 1699 műsor és 3906 film található (összesen 5 605 cím). A feloldáshoz hozzáférjen az ExpressVPN-hez’teljes szerverlista az alkalmazáson keresztül.

A négy régióból, választ “Európa” majd bontsa ki a “Egyesült Királyság”. Az Egyesült Királyságban az ExpressVPN-n elérhető összes szervernek látnia kell.

Az ExpressVPN Netflix UK szerverek listája

Az alábbiakban felsoroltam a következőket: “dolgozó” szerverek, amelyek feloldják a Netflix UK szolgáltatást. Amikor belép az Egyesült Királyság könyvtárába, egyszerűen csatlakoztassa a következőket:

 1. Egyesült Királyság - Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Egyesült Királyság - Wembley (HD)
 3. Egyesült Királyság - London (HD)
 4. Egyesült Királyság - Berkshire (HD)

Az alábbiakban egy képernyőképet láthatsz, ahol csatlakoztam a “Egyesült Királyság - Berkshire - 2” Szerver, hogy hozzáférhessek “Poldark” (csak a Netflix UK könyvtárban érhető el).

ExpressVPN feloldása UK Poldark

Netflix JP

A legtöbb ember az ExpressVPN Asia szervereket keresi a Netflix számára, mert így hozzáfér a JP-EN verzióhoz, amely rendelkezik 1308 műsor és 4326 film (Összesen 5 634 cím), ez a második legtöbb cím az összes regionális könyvtárban.

A könyvtár eléréséhez kattintson a “Ázsia-csendes-óceán” régióban az ExpressVPN helyek menüben, és bontsa ki a “Japán”.

ExpressVPN Netflix Japan szerverek

Az alábbiakban felsoroltam a következőket: “dolgozó” a Netflix JP feloldását feloldó szerverek. Ha a JP könyvtárat kívánja elérni, egyszerűen csatlakoztassa a következőket:

 1. Japán - Tokió 1 (HD)
 2. Japán - Tokió 3 (HD)

Az alábbiakban látható, hogy csatlakoztam “Japán - Tokió - 1” és képes volt feloldni “Jiro Dreams of Sushi” hihetetlenül simán, ami csak a Netflix JP könyvtárban érhető el.

ExpressVPN feloldása JP Jiro álmok Sushi

GYIK

Az ExpressVPN nem működik a Netflix-rel?

Ha problémák merülnek fel a Netflix ExpressVPN-en keresztüli elérésével, akkor ez csak szerverhiba lehet. Ez az oka annak, hogy elkészítettem ezt az útmutatót; így a felhasználók hozzáférhetnek a legjobb ExpressVPN szerverekhez, amelyek a világon lakóhelyüktől függetlenül működnek a Netflix-szel!

Van-e alternatíva az ExpressVPN Netflix-hez?

Számtalan VPN szolgáltatást teszteltem a VoD szolgáltatás feloldásához, de csak két név általában a legmegbízhatóbb. Az egyik az ExpressVPN, a második pedig a Netflix számára készült NordVPN. Próbálkozzon az utóbbival, ha nem elégedett az előbbivel!

A dolgok csomagolása

Ezzel véget ér a Legjobb ExpressVPN Netflix szerverek útmutatója. Ennek célja az, hogy segítse a felhasználókat az ismeretek megszerzésében “dolgozó” szerverek a Netflix USA, Egyesült Királyság és Japán eléréséhez.

Függetlenül attól, hogy bármilyen kérdéssel / problémával szembesül, ne habozzon, ha leteszi az alábbi megjegyzést. Segítsen egy testvérnek is, ha megosztja ezt az útmutatót más streaming-rajongókkal!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me