A CyberGhost működik a Netflix-szel? A legjobb CyberGhost Netflix megoldás

Manapság a világot elárasztotta a Netflix-őrület. Mint a streaming site’Előfizetései gyorsan növekednek a tetőn keresztül, az emberek megtehetik’Nem kap elegendő képet a weboldalról és annak lenyűgöző tárolóiból, a legjobb TV-műsorokból és filmekből.

De tudod mit? Még a rendelkezésre álló tartalom ezer órája sem elegendő az emberek telítettségéhez’s vágyak; ezért most olyan VPN-szolgáltatásokat keresnek, amelyek feloldhatják a Netflix USA feloldását, hogy még több tartalomhoz férjenek hozzá, mint valaha!

Ugyanakkor nem minden VPN működik együtt a Netflix-szel, és küldetésünk az, hogy tájékoztassuk a felhasználókat arról, hogy melyik működik és melyik’t, és ma megvizsgáljuk a CyberGhost Netflix-et annak megállapítása érdekében’s a legjobb VPN a Netflix számára, vagy sem!

Kezdjük, kezdjük?

A CyberGhost működik a Netflix-szel? - Tartalomjegyzék

 1. Hogyan nézhetem a Netflixet a CyberGhost segítségével?
 2. A CyberGhost Desktop App működik-e a Netflix-rel?
 3. A CyberGhost Mobile App működik-e a Netflix-rel?
 4. Hogyan feloldhatom a Netflix USA és más könyvtárak blokkolását a CyberGhost VPN segítségével?
 5. Miért Don’t Netflix Munka a Cyberghost-tal?
 6. Meg kell vásárolnom a CyberGhost VPN-t a Netflixhez, vagy sem?
 7. A legjobb CyberGhost Netflix VPN megoldás

Hogyan nézhetem a Netflixet a CyberGhost segítségével?

A Netflix rendelkezik földrajzilag korlátozott könyvtárakkal arra az esetre, ha nem’nem tudom. Tehát az Ön országában elérhető tartalom’Megnyerte a Netflix verziója’Nem lehet ugyanaz, mint a többi országban. Néhány műsorból és filmből hiányzik az egyes államok, tehát a legjobb fordulat ennek elérése a Netflix USA-hoz való csatlakozás, amely a világon a legnagyobb TV-műsorok és filmek tárolóit kínálja..

Ez azonban nem’t olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, és ez’mert azért, mert a Netflix bevezetett egy VPN-tilalmat a webhelyén, hogy megakadályozza az embereket, hogy átmenjenek más országok könyvtáraikba, így a VPN-ek többsége hatástalanná válik a platformon.

Ma teszteljük a CyberGhost alkalmazást’képességei a Netflix VPN-tilalmával szemben annak ellenőrzésére, hogy ez a VPN alkalmas-e azoknak a felhasználóknak, akik iratkoznak fel egy szolgáltatásra ebből az okból.

Erre a célra és itt töltöttük le a Windows klienst a CyberGhost-ból’amit találtunk:

 • A Netflix USA feloldásra került, de ez átlagosan csak öt alkalommal történik háromszor.
 • A streaming sebessége elegendő volt a magas színvonalú streaming támogatásához.
 • A szolgálatban bekövetkező bontás ritka volt.

A CyberGhost Desktop App működik-e a Netflix-rel?

Igen, az Asztali alkalmazás, amelyet elsősorban a CyberGhost-et teszteltünk a Netflix számára, elég jól működött a Netflix feloldásához.

A rettegett proxyhiba minimálisan jelent meg, és gyorsan elhárítható azzal, hogy a maximális kétszer ismét egyet csatlakoztat..

Ha a Netflixet a CyberGhost asztali alkalmazással szeretné használni, akkor itt találja meg’Így teheti meg ezt:

 • Ugrás a CyberGhost oldalra’s weboldal és megvásárolja előfizetését
 • Győződjön meg arról, hogy megvan a VPN hitelesítő adatok, majd folytassa az asztali alkalmazás letöltésével
 • A letöltést követően telepítse az alkalmazást a rendszerére, és készen áll, írja be a felhasználói hitelesítő adatokat
 • Most válasszon egy opciót ‘A blokkolás feloldása” (Ez az opció csak a prémium fiókban működik)

A CyberGhost alkalmazás feloldja a streaming használatát

 • Kattintson a Netflix blokkolás feloldása elemre, és egyáltalán nem fog élvezni kedvenc USA Netflix tartalmát!feloldja a Netflix blokkolását

A Szolgáltatónak jelenleg egy mesés Halloween-üzlet is van folyamatban, melynek ára mindössze havi 3,5 dollárba kerül a 2 éves tervre.!

CyberGhost Halloween üzlet

Itt található az összes árképzési terv részlete:

 • Havi terv: 12,99 USD
 • Éves terv: 6,49 USD / hó
 • Kétéves terv: $ 3.5 / hó

CyberGhost árazási tervek

A CyberGhost Mobile App működik-e a Netflix-rel?

Csalódóan a CyberGhost mobil Android alkalmazását nem javasoljuk, ha rajta szeretné elérni vagy feloldani a Netflix alkalmazást. Nem tette’t elvárásainak megfelelően teljesített, és 13 kísérlet során csak kétszer sikerült feloldania a weboldalt, ami komolyan túllépi a határt.

Azoknak, akik fel akarják oldani a Netflix blokkolását az Androidon, el kell olvasnod a Netflix legjobb VPN-hez szóló útmutatónkat, hogy további betekintést nyújtsunk a rendelkezésére álló lehetőségekbe.!

Hogyan feloldhatom a Netflix USA és más könyvtárak blokkolását a CyberGhost VPN segítségével?

CyberGhost’s A Windows kliens alkalmazáshoz hat dedikált funkciógomb tartozik, mindegyik egy adott cél elérésére szolgál, és ott is’s az ott történő streaminghez is.

Ön rákattint, és megnyílik azoknak a webhelyeknek a listája, amelyeket az ügyfél azonnal felold.

A Netflix általában az első a listán, tehát rákattintottunk, hogy először bekapcsoljuk.

Most meglátogattuk a Netflixet és keresünk “Ex Machina” és “Csillagok háborúja: Az utolsó Jedi” mert ezek a címek általában csak a Netflix amerikai verziójában érhetők el

Ez a két film elérhető volt számunkra, tehát biztonságosan mondhatjuk, hogy a CyberGhost Netflix működik. Annak ellenére, hogy teljesítménye nem 10/10, de az’elfogadható, mert még a Netflix USA egyszeri feloldása sem jelent közönséget, és a szolgáltató megérdemli a hitelt, mert képes nyújtani felhasználóinak egy ilyen lehetőséget..

Az Egyesült Államok szerverét bármilyen elérhető helyre megváltoztathatja, ha rákattint a lefelé mutató nyílra “Netflix” opció az alkalmazáson belül.

változtassa meg a CyberGhost szervert

Miért Don’t Netflix Munka a Cyberghost-tal?

Mint mi’Már említettem, hogy a CyberGhost nyert’t engedje fel a Netflix blokkolását a saját próbálkozásaival (még az ingyenes alkalmazások is). Lesz néhány találat és hiányzás, de összességében a teljesítmény meghaladja a kielégítőt, azonban csak az Asztali alkalmazásban.

Ezek a Netflix feloldásának hiányosságai szinte minden más legjobb VPN-nél előfordulnak, amelyek fel tudják oldani a Netflix feloldását, és ez azért van, mert a Netflix földrajzi korlátozásainak és VPN-tilalmának átlépése bonyolultabb, mint más webhelyeknél. A VPN-nek nagy erőfeszítéseket kell tennie azért, hogy megkerülje ezeket a blokkokat, hogy mindent át tudjon vezetni. Így’elkerülhetetlen, hogy a Netflix megállítja’s geo-korlátozások időnként.

Meg kell vásárolnom a CyberGhost VPN-t a Netflixhez, vagy sem?

A válasz erre a használt készüléktől, nem pedig a szolgáltatástól függ. És az’mert azért, mert a CyberGhost a legjobban feloldja a Netflix blokkolását olyan asztali eszközökön, mint a Windows. De’s majdnem szörnyű a mobil eszközökön, tehát a hívás a tiéd. Ha Ön szereti nézni a Netflixet asztali eszközökön, akkor keresse fel a CyberGhost alkalmazást, erősen ajánljuk.

De ne!’Ne keresse meg, ha szeretné streamálni a webhelyet mobilon.

A legjobb CyberGhost Netflix VPN megoldás:

A Netflix blokkolásának feloldására szolgáló VPN-beállításai nem fejlődnek’t csak a CyberGhost-re korlátozódik, mivel van néhány jó lehetőség, amelyekre lehetősége van. Ha nem’olyan, mint a CyberGhost’alulteljesítménye a Netflix-szel, itt talál néhány olyan legjobb VPN-t, amelyek CyberGhost Netflix VPN megoldásként működhetnek:

 • ExpressVPN a Netflixhez
 • NordVPN a Netflix számára
 • PureVPN
 • Torguard

Következtetés:

A CyberGhost kiváló VPN-szolgáltatás, és asztali szolgáltatója’A legjobb fogadás, hogy feloldja a Netflix feloldását. Ha Ön egy a Netflix őrült felhasználóinak egyike, aki képes’nem elég ahhoz, hogy megnézze ezeket a csodálatos műsorokat és filmeket, akkor keresse meg a CyberGhost szolgáltatást, és engedje meg, hogy még tovább erősítse a Netflix élményét.

Ha teljesítménye nem felel meg az elvárásainak, továbbra is felhasználhatja a visszatérítést pénzének visszaigénylésére!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me