PureVPN Firestick – Ez a VPN valóban megfelel-e a feladatnak?

A Firestick gyorsan növekszik, mint az egyik legjobb streaming eszköz a felhasználók számára, lehetővé téve számukra kedvenc tartalmuk HD formátumú továbbítását a TV-készülékeken szerte a világon! De tudod-e, hogy a Legjobb VPN hozzáadásával növelhetik a Firestickből származó értékét?

A PureVPN az egyik legjobb jelölt erre a célra, kompatibilis alkalmazásának, alacsony árainak és széleskörű szerver-elérhetőségének köszönhetően! Szeretne többet megtudni róla? Itt található a PureVPN Firestick elkötelezett áttekintése, amely a BestVPN.co webhelyén elkötelezett alkalmazásának kritikáival foglalkozik, árazással és egyebekkel.!

Miért szükséges a PureVPN a Firestick streaminghez?

Függetlenül attól, hogy dedikált streaming eszközt használ, mint például a Firestick, vagy megengedi magának, hogy kedvenc streaming webhelyein, mint például a Netflix, egy hagyományos eszközön, például okostelefonod, a VPN-ek gyorsan válnak szinte nélkülözhetetlenné a dolgok teljes rendszerében.

Ennek fő okai egyrészt a streaming oldalakon tárolt tartalom több szerzői jogi kérdései, másrészt a földrajzi korlátozások, amelyek miatt ezeket a nagyon streaming webhelyeket az átlagos felhasználó számára korlátozzák, ezáltal korlátozva a rendelkezésre álló streaming lehetőségeket..

A felhasználók nem’t általában ellenőrzi a megtekintett tartalom hátterét, pl. egy filmet annak ellenőrzésére, hogy az országában legálisan elérhető-e vagy sem. Ez elsősorban olyan webhelyeken és szoftverekben történik, amelyek ingyenesen közvetíthetnek tartalmakat, például a Popcorn Time, a Kodi stb. És még ha tudatlanul is megtették, a snoopers és a szerzői trollok mindig arra törekszenek, hogy ilyen visszaélések bírságot szabjanak ki, vagy valaki jogi perekkel küzdjenek..

A szerzői jogvédők és snoopers próbálják követni az Ön IP-jét, ha vannak’Nemrégiben néztem ilyen tartalmat, és ha megkapták azt, a jogi értesítések hamarosan a küszöbön állnak. Képzelje el a kellemetlenségeket, csak azért, mert nem tetted’A lusta vasárnap délután passzív módon nézett film szerzői jogvédelméről nem tudhatunk.

Számos streaming webhely földrajzilag korlátozott lett például Netflix, Hulu, Amazon Prime, MatchTV stb. Vagy nem’Nem kínálnak tartalmuk egy részét országban, mint például a Netflix esetében, vagy egyáltalán nem érhetők el egy adott régióban, mint például a Hulu, a MatchTV vagy akár az Amazon Prime szolgáltatások esetében..

Streaming szolgáltatások elérhetőek 2018-ban

És még akkor is, ha rendelkezik olyan streaming eszközzel, mint például a Firestick, ezek a problémák jelentősen meghosszabbíthatják és lebecsülhetik a teljes élményt. De van egy dolog, amely megmentheti Önt minden ilyen felesleges kellemetlenségetől, és ez egy VPN.

A VPN-k nem csak az Ön IP-jét védik az online anonimitás megóvásával, hanem segítenek a streaming szolgáltatások geo-korlátozásainak megkerülésében is, és ezáltal nagymértékben kibővítik a rendelkezésre álló szórakoztatási lehetőségeket..

De nem sok VPN-szolgáltatás elég megbízható ahhoz, hogy mindkét feladatot végre tudja hajtani, mivel azok végrehajtása sokkal nehezebbé vált. A streaming webhelyek mostantól kiegészítik a földrajzi korlátozásokat VPN tilalmakkal, amelyek szinte az összes VPN felhasználhatatlanná teszik webhelyüket. És a szerzői jogok trolljai egyre nehezebben próbálnak megtalálni a VPN-k által kínált védőburkolaton keresztüli robbantási újabb módszereket.

Ez szűkítette a felhasználót’A VPN-iparban csak néhány kiválasztott szolgáltatót választott, amelyek továbbra is a felhasználók számára biztosítják a kívánt teljesítményt, és köztük a PureVPN nevű népszerű szolgáltató. Ebben az útmutatóban mi’Részletesen megbeszéljük, hogy a PureVPN lehetővé teszi sokkal jobb érték kinyerését és nagyobb tapasztalatok megszerzését a Firestick készülékén..

PureVPN Firestick

Szerezd meg a PureVPN-t most

PureVPN .apk for Firestick

Az .apk fájl nem különbözik túlságosan a tényleges Android alkalmazástól, egyetlen különbség az, hogy a .apk fájl nem érhető el a Google Playen.

Ugyanezt az eljárást követve, mint egy Android alkalmazás oldalra történő feltöltését a Firestick alkalmazáson, csak ki kell cserélnie az Android alkalmazás részét a .apk fájlra..

A VPN alkalmazás telepítésének legjobb és legegyszerűbb módja a Firestick alkalmazáson keresztül a Downloader alkalmazáson keresztül. A módszerről részletesen a Firestick VPN útmutatóban olvashat itt.

Hogyan szerezhetem be PureVPN-t az Amazon Firestick, Fire TV és Fire Cube használatához

Bármely VPN vásárlás manapság meglehetősen egyszerű feladat, és ugyanez vonatkozik a PureVPN-re is.

Ha érdekli, hogy megvásárolja-e ennek a nagyteljesítményű és kompatibilis VPN-szolgáltatónak a Firestick előfizetését, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Látogatás PureVPN.com
 2. Lépjen a felső menüsor Árképzési opciójáraVálassza az Árazás a tetején lehetőséget
 3. Kattintson az Ön költségkeretéhez legjobban megfelelő árképzési tervrePureVPN árképzési tervek
 4. Fizessen az árazási tervért a felsorolt ​​többféle fizetési mód közülPureVPN fizetési módszerek
 5. Szerezzen be felhasználói hitelesítő adatokat

Ha egyszer’Megvan a felhasználói hitelesítő adatok, a PureVPN for Firestick telepítésének módja kissé különbözik attól, mint mi lenne, ha tovább ha volna egy VPN-t egy hagyományos eszközhöz, például az Android okostelefonhoz. Olvassa tovább, hogy többet tudjon meg a PureVPN telepítésének folyamatáról a Firestick-en.

Szerezd meg a PureVPN-t most

A PureVPN telepítése az Amazon Firestick, Fire TV és Fire Cube használatához:

A Firestick kompatibilis VPN-alkalmazásainak áldása van, mivel olyan sok veleszületett funkcionalitást és kompatibilitást biztosítanak az Ön számára. Ez lehetővé teszi, hogy jelentősen javítsa a VPN-sel való kommunikáció módját, figyelembe véve a Firestick eszköz pillanatnyi streaming-igényeit,

Itt található egy lépésről lépésre a PureVPN telepítése’s Firestick alkalmazás a készüléken mindössze két perc alatt:

 • Nyissa meg a televíziót, és dugja be a Firestick készüléket
 • Indítsa el a “FireTV” app
 • Most megjelenik a kezdőképernyő a FireTV-hez. Innentől választania kell “App”, amely könnyen megtehető a FireTV távirányítójának közepén lévő gomb megnyomásával
 • Ha belép az App Store-ba, folytassa az almenüvel > Kategóriák > Hasznosság
 • A segédprogram részben nyissa meg a keresősávot, és írja be “PureVPN”
 • A PureVPN által készített hivatalos Firestick alkalmazás megjelenik a keresést követő eredményekben
 • Most csak kattintson a gombra “Kap” lehetőséget, és az alkalmazás elkezdi letölteni és telepíteni az eszközére
 • Értesítést fog kapni az alkalmazás sikeres telepítéséről, és egyszerűen rá kell kattintania “Nyisd ki” az alkalmazás elindításához
 • Most be kell írnia a VPN felhasználónevét és jelszavát, amelyet az e-mailben kapott a PureVPN vásárlása után’előfizetés
 • Most válassza ki a saját szervert, vagy kattintson a “Smart Connect” opció, amely lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy kiszolgálót válasszon az Ön számára, és az alkalmazás működni fog!
 • A gomb megnyomásával térjen vissza a kezdőképernyőhöz “Home gomb” a FireTV távirányítóján, és lépjen minden olyan streaming alkalmazásba, amely fel kívánja oldani a feloldást!

A PureVPN oldal betöltése az Amazon Firestick-en:

Legyen akár jailbreak vagy Sideload, sok más módszer is van, amellyel a PureVPN-t a Firestick-on használhatja. És bár tényleg nem vagyunk’nem látja ennek szükségességét, mert a PureVPN már rendelkezik egy speciális alkalmazással a platformon, elmondjuk Önnek, hogyan kell ezt csinálni.

Oldalos betöltése a PureVPN-re az Amazon Firestick-en

A PureVPN Firestick oldalra történő feltöltésének a preferált módszerét az Apps2Fire nevű Android alkalmazáson keresztül végezzük, és a következőképpen végezzük el:

 • Töltse le a Hivatalos Apps2Fire alkalmazást és a PureVPN Android alkalmazást a Google Play Áruházból
 • Ha ez megtörtént, indítsa el a FireTV-t, és lépjen a következőhöz: “Beállítások”> “Rendszer” > “Fejlesztői beállítások”
 • Most látni fogja egy opciót címmel “Engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazásokat”. Kapcsolja be.
 • Menjen vissza a FireTV kezdőképernyőjére
 • választ “Beállítások”> “Ról ről” > “Hálózat”
 • Itt láthatja jelenlegi IP-címét, és később történő felhasználáshoz meg kell jegyeznie
 • Zárja be a FireTV-t, és nyissa meg az Apps2Fire alkalmazást Android-eszközén
 • Választ “beállít” és írja be ide ugyanazt az IP-címet, mint a FireTV-n
 • Most menj a “Helyi alkalmazások” lehetőséget, keresse meg a PureVPN alkalmazást, majd válassza a lehetőséget “Telepítés”
 • A FireTV értesítést fog kapni arról, hogy az alkalmazást sikeresen telepítette a FireTV eszközére
 • Élvezze a páratlan VPN-kapcsolatot és a PureVPN segítségével hagyja meg a földrajzi korlátozásokat a Firestick-en

Ha további módszereket szeretne a PureVPN oldalra történő feltöltésére a Firestick eszközön, akkor nézze meg a Firestick VPN átfogó útmutatóját.

Szerezd meg a PureVPN-t most

Hogyan növelhető a PureVPN’A Firestick sebessége a Protokollbeállítások megváltoztatásával?

A PureVPN sebességének javítása érdekében a Fire TV Stick-en néhány kisebb javításra van szükség.

A Firestick PureVPN alkalmazás általában az OpenVPN protokollon fut, de kevesen tudják, hogy magában az OpenVPN protokollban két további lehetőség van, azaz az UDP és a TCP. És míg nyertem’mélyebben nem mélyül be a műszaki részletekbe’A kettő közötti tényleges különbség, de meglepő módon meg fogja lepni, hogy egyikükre való váltás jelentősen befolyásolhatja a Firestick sebességét..

Ha váltani szeretne egyikük között, indítsa el a PureVPN alkalmazást a Firestick-en, majd válassza le, ha jelenleg csatlakozik egy szerverhez. Most a képernyő jobb felső sarkában fogaskerék alakú ikon jelenik meg, amely jelzi a beállítási lehetőségeket. Kattintson rá, majd válassza ki a lehetőségeket “Válassza a Protokoll lehetőséget”.

Most két lehetőség van ezen belül, az UDP és a TCP. A Firestick felhasználók számára, akiknél tapasztalható sebesség-lemaradás, az UDP-re való váltás nagyon ajánlott, mivel nagyon biztonságos, de könnyű, sokkal jobb sebességet enged, mint a TCP..

Kijelentkezés a PureVPN-fiókból a Firestick-en?

Mi nem’t javasoljuk, hogy bármilyen indokolatlan okból jelentkezzen ki az alkalmazásból, akárcsak más készülékeken. Ennek oka az, hogy meglehetősen nehéz belépni a bejelentkezési adatokba a Firestick távirányítójával minden egyes alkalommal, amikor használni szeretné az alkalmazást..

Ráadásul a Firestick eszközöket többnyire személyre szabják, így nem sokan szeretnének szunyókálni, és nagyon korlátozott módon lehet valaki visszaélni a Firestick PureVPN alkalmazásával, miközben annak felügyelet nélküli marad..

Az alkalmazás telepítése után rendszerint automatikusan kapcsolódik a kapcsolathoz, hacsak nem kényszeríti leállítására.

De ha továbbra is szeretné folytatni a PureVPN-fiókból való kijelentkezés folyamatát a Firestick-en, akkor csak el kell indítania a PureVPN-t, kattintson a fogaskerék alakú ikonra, és lépjen a beállításokra. Miután megjelenik a beállítások almenüje, görgessen le a lista aljára, és lehetősége van “Kijelentkezés”. Csak kattintson rá a FireTV távvezérlőjével, és kijelentkezni fog.

Az alkalmazás későbbi újbóli használatához újból be kell írnia a bejelentkezési hitelesítő adatokat.

A PureVPN kompatibilis a Firestick-kel?

Az egyik legfontosabb szempont, hogy a VPN kompatibilis legyen a Firestick-kel, az, hogy egy dedikált alkalmazást kínál a platform számára. Most nem sok VPN csinálja ezt, mivel a Firestick egy rést nyújtó platform, és a legtöbb szolgáltató nem’nincs erőforrása vagy elszántsága egy dedikált alkalmazás létrehozásához, hogy a VPN-ek jobban kompatibilisek legyenek a platformon.

Jelenleg kevesebb, mint 5 szolgáltató kínál külön alkalmazásokat a Firestick számára, köztük a PureVPN.

A PureVPN az utóbbi időben a platformra koncentrálta a kezdeményezés korai megragadását, mielőtt mások felzárkóznának. Az alkalmazás elérhető a Firestick alkalmazásboltban, és a telepítése szintén hihetetlenül egyszerű.

Az alkalmazás használata nagyon bonyolult, mivel egyszerű, intuitív UX-t kínál, valamint egy dedikált funkciót az úgynevezett platformon. “Smart Server Connect” amely lehetővé teszi, hogy automatikusan csatlakozzon a pillanatnyilag legjobb streaming szerverhez.

Következtetés

A PureVPN több mint 2000 szervert kínál a világ óriási 180 helyszínén, így soha nem kell aggódnia az alkalmazások streamingjére vonatkozó földrajzi korlátozások miatt. Ez az egyik legjobb fogadás a Firestick általános élményének fokozására, ezért azt javasoljuk, hogy válassza ezt, és engedje meg magának, hogy jobban élvezze a Firestick továbbfejlesztett szórakoztató lehetőségeit.!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me